POMPA SUBMERSIBILA SOLARA CU CONTROLER SI SENZORI NIVEL APA 4TSS Q=2.5MC/H H=70M 48V 500W

Adauga un review

3,500.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Pretul include taxa verde: 5.00 Lei
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Sistemul de pompare solar contine trei elemente: pompa, controlerul si senzorii de nivel de apa. Acesta poate fi folosit ca un sistem foarte eficient de furnizare de apa in zone cu intrerupere a electricitatii, pentru sisteme de irigatii, fantani, iazuri si transportul de apa la distanta.
Controlerul pompei solare are functia MPPT (Urmarire a Punctului de Putere Maxima) si poate transforma puterea data de panourile solare in energie pentru functionarea pompei.
Controlerul are alte functii care cuprind comanda automata, protectia la supratensiune, protectia de tensiune minima, functionarea nesupravegheata si economisirea energiei.
Puterea recomandata pentru sistemul de panouri fotovoltaice : MINIM 500W
Atentie ! In momentul in care se dimensioneaza sistemul de panouri, este obligatoriu sa fie consultat si manualul de utilizare al pompei

În cazul în care pomparea apei nu se poate realiza de la adâncimi mai reduse, avem la dispoziție pompa submersibilă solară 4TSS care poate ajunge până la înălțimi de pompare de 70 de metri. Aceasta are avantajul că funcționează pe bază de energie solară, putând fi alimentată direct de la panouri fotovoltaice. Este prevăzută cu controler solar cu rol de a transforma energia solară în energie electrică utilizabilă.

Utilizarea pompei submersibile solare 4TSS oferă următoarele avantaje:

 • Asigură furnizarea apei curente oriunde
 • Nu depinde de conectarea la o rețea publică de electricitate
 • O putem folosi pentru orice tip de activitate, precum alimentarea locuințelor cu apă potabilă și menajeră, irigații, în scop comercial etc
 • Nu presupune nici un fel de costuri de exploatare
 • Este foarte rezistentă, fiabilă și are durată mare de viață
 • Prin folosirea energiei solare, pompa solară face parte din categoria produselor ecologice, care nu produc poluare și nu afectează în mod negatic solul, apa sau atmosfera

Pompa submersibilă solară este simplu de folosit și de instalat. Înălțimea mare de pompare asigură ajungerea la surse de apă cu un grad de puritate ridicat și cu un grad de infestare scăzut. Acest lucru conferă garanția calității apei furnizate și utilizarea acesteia inclusiv pentru consum, după trecerea prin anumite stadii de filtrare. Datorită inovațiilor tehnologice în domeniu, acum putem beneficia fără restricții de utilizarea energiei solare în toate aspectele vieții cotidiene. Procurarea apei nu va mai reprezenta o problemă, indiferent de zona de unde provenim. În acest fel vom obține mai multă independență față de sursele de apă și energie convenționale.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND TAIFU
MODEL 4TSS2.5-70-48/500
DEBIT MAXIM [M3H] 2.5
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 70
PUTERE ELECTRICA [W] 500
TENSIUNE 48 V
RACORD IESIRE [TOLI] 1 TOLI
DIAMETRU [MM] 100 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri