POMPA SUBMERSIBILA SOLARA CU CONTROLER SI SENZORI NIVEL APA 4TSC Q=5.5MC/H H=40M 48V 500W

(1) Adauga un review

3,700.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Pretul include taxa verde: 5.00 Lei
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Sistemul de pompare solar contine trei elemente: pompa, controlerul si senzorii de nivel de apa. Acesta poate fi folosit ca un sistem foarte eficient de furnizare de apa in zone cu intrerupere a electricitatii, pentru sisteme de irigatii, fantani, iazuri si transportul de apa la distanta.
Controlerul pompei solare are functia MPPT (Urmarire a Punctului de Putere Maxima) si poate transforma puterea data de panourile solare in energie pentru functionarea pompei.
Controlerul are alte functii care cuprind comanda automata, protectia la supratensiune, protectia de tensiune minima, functionarea nesupravegheata si economisirea energiei.
Puterea recomandata pentru sistemul de panouri fotovoltaice : MINIM 500W
Atentie ! In momentul in care se dimensioneaza sistemul de panouri, este obligatoriu sa fie consultat si manualul de utilizare al pompei

Pompa de apă solară model 4STC se remarcă prin debitul ridicat de pompare, care poate ajunge până la 5,5 mc/h, de la adâncimi de până la 40m. Aceasta este ideală pentru furnizarea apei în locuințe rezidențiale și clădiri, dar și pentru irigarea terenurilor.

Pompa este concepută pentru a primi curent de la sistemele fotovoltaice, fiind dotată cu un controler MPPT performant. Prin intermediul controlerului pompa este alimentată cu energia electrică necesară pentru a funcționa. Deoarece este activată cu ajutorul panourilor fotovoltaice, va trebui să ținem cont de unele restricții în utilizarea acesteia.

Energia solară poate fi captată doar atâta timp cât afară este lumină solară, deci doar pe timpul zilei. În zilele noroase, nivelul de captare este și el mai diminuat, în funcție de gradul de acoperire a soarelui. Astfel, este necesar ca pomparea apei să se desfășoare în cele mai optime momente.

Avantajele utilizării pompei de apă solară sunt net superioare pompelor submersibile obișnuite sau hidrofoarelor. Aceasta este foarte rezistentă, fiind confecționată din materiale durabile și având un motor foarte puternic. Utilizarea energiei solare aduce o serie întreagă de beneficii incomparabile.

În primul rând energia solară nu presupune nici un cost. Putem dispune de apă oricând dorim, fără să suportăm alte cheltuieli, nici pentru apă, nici pentru energie. Nu va trebui să depindem de rețelele de apă sau curent electric pentru a ne desfășura munca și activitățile. În al doilea rând, energia solară provine dintr-o sursă de energie regenerabilă, care nu produce nici un fel de emisii poluante. Folosirea acesteia nu afectează cu nimic ecosistemul sau mediul înconjurător.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND TAIFU
MODEL 4TSC 5.5-40-48/500
DEBIT MAXIM [M3H] 5.5
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 40
PUTERE ELECTRICA [W] 500
TENSIUNE 48 V
RACORD IESIRE [TOLI] 1 1/4 TOLI
DIAMETRU [MM] 100 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

4.00 (1 review)

Adaugă un review