POMPA SUBMERSIBILA SOLARA, 3SS Q=1.4MC/H H=100M 48V 500W

Adauga un review

3,400.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Sistemul de pompare solar contine trei elemente: pompa, controlerul si senzorii de nivel de apa. Acesta poate fi folosit ca un sistem foarte eficient de furnizare de apa in zone cu intrerupere a electricitatii, pentru sisteme de irigatii, fantani, iazuri si transportul de apa la distanta.
Controlerul pompei solare are functia MPPT (Urmarire a Punctului de Putere Maxima) si poate transforma puterea data de panourile solare in energie pentru functionarea pompei.
Controlerul are alte functii care cuprind comanda automata, protectia la supratensiune, protectia de tensiune minima, functionarea nesupravegheata si economisirea energiei.
Puterea recomandata pentru sistemul de panouri fotovoltaice : MINIM 500W
Atentie ! In momentul in care se dimensioneaza sistemul de panouri, este obligatoriu sa fie consultat si manualul de utilizare al pompei

Cum funcționează?

Pompa de apă submersibilă solară funcționează pe același principiu precum pompele submersibile obișnuite, cu o singură diferență majoră, anume că este alimentată cu energie direct de la un sistem de panouri fotovoltaice. Acest lucru este posibil datorită controlerului cu funcție MPPT din dotarea aceteia, care convertește energia solară în energie electrică pentru a pune în funcțiune pompa.

Avantajele pompei de apă solare sunt:

-poate fi instalată oriunde, fără necesitatea conectării la o rețea de electricitate.

-instalarea și configurarea sunt simplu de realizat

-poate asigura pomparea apei de la adâncimi foarte mari, de până la 100 de metri

-este foarte rezistentă și durabilă datorită materialelor de calitate utilizate

-poate fi folosită pentru o plajă largă de domenii, de la domeniu casnic, la cel agricol și industrial

-nu presupune nici un fel de costuri de exploatare

-utilizează energie verde, deci nu produce poluare

-au durată mare de viață

Progresele tehnologice și inovațiile constante ne oferă posibilități nelimitate, iar utilizarea energiei solare a devenit un aspect tot mai prezent în lumea în care trăim. Pomparea apei prin intermediul pompei solare submersibile ne oferă avantajul de a beneficia de apă curentă fără absolut nici un cost ulterior. Nu trebuie să depindem de rețeaua de distribuție a apei sau de rețeaua electrică pentru activitățile curente, căci avem oportunitatea de a le obține gratuit.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND TAIFU
MODEL 3TSS1.4-100-48/500
DEBIT MAXIM [M3H] 1.4
PUTERE ELECTRICA [W] 500
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 100
TENSIUNE 48 V
RACORD IESIRE [TOLI] 3/4 TOLI
DIAMETRU [MM] 76 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri