POMPA SUBMERSIBILA APE UZATE, GRUNDFOS UNILIFT, KP150-A-1, INOX, CABLU 10m

Adauga un review

1,250.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

(br)
Este o pompa submersibila, monoetajata, verticala, din otel inoxidabil si cu racord de refulare vertical. Motorul este de tip
monofazat, iar rotorul este umed si are protectie impotriva supraincalzirii.(br)
Poate fi utilizata pentru pomparea apei de canal sau a apelor uzate din gospodarie. Este de asemenea adecvata pentru instalarea
in rezervoare de colectare.(br)
Pompa este prevazuta cu filtru de aspiratie si maner pentru transport si furnizata cu cablu de alimentare electrica si
intrerupator cu flotor pentru pornire si oprire automata.(br)
Are o etansare dubla a arborelui constand din doua muchii de etansare cu lubrifiant la mijloc. Motorul este racit cu lichidul
pompat din jurul sau. Pompa este echipata cu cablu electric de alimentare (10 m).(br)
Avantaje:(br)
- inaltime mica de aspiratie;(br)
- motor robust;(br)
- protectie motor cu comutator termic incorporat;(br)
- rulment de alunecare durabil.

Pompa Unilift KP este o pompă submersibilă de drenaj, adecvată pentru instalare autoportantă temporară şi permanentă. Pompa poate fi instalată atât într-o locație definitivă, dar poate fi și mutată cu ușurință pentru drenarea apei din locurile unde nevoie.

Pompa poate fi utilizată pentru pomparea apei de canal sau a apelor uzate din gospodărie. Sunt de asemenea adecvate pentru instalarea în rezervoare de colectare. Are putere mare de pompare și este prevăzută cu protecție la suprasarcină care împiedică funcționarea acesteia în gol.

Unilift KP este o pompă submersibilă de drenaj cu o singură treaptă, cu rotor semideschis, cu întrerupător cu flotor. Pompa poate fi activată automat astfel încît să nu necesite supraveghere continuă. Este comod de utilizat și oferă eficiență foarte ridicată privind drenarea lichidelor cu vâscozitate ridicată.

Pompa submersibilă de drenaj Unilift KP, din oţel inoxidabil, este robustă și foarte fiabilă. Carcasa exterioară este dintr-o bucată, ceea ce asigură o rezistență ridicată a pompei și împiedică infiltrarea lichidului între părțile componente.

Pompa Grundfos Unilift KP sunt destinate pentru aplicații foarte diverse. Acestea pot fi întrebuințate la pomparea apei şi a apei de ploaie în horticultură, a apei din râuri şi lacuri pentru amenajarea zonelor, a apei de ploaie, apei de drenare și apei de la inundaţii pentru eliberarea zonelor calamitate. Pompa este excelentă pentru umplerea sau golirea containerelor, bazinelor, rezervoarelor, piscinelor etc.

Instalarea pompei se face foarte simplu, fără să fie nevoie de manevre complicate. Pompa este prevăzută cu mâner pentru a putea fi trasportată în locurile unde este nevoie, fiind foarte simplu de utilizat. O putem folosi în orice tip de mediu, aceasta având o constituție robustă. Este foarte fiabilă, neavând nevoie de întreținere specială.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL UNILIFT KP150-A-1
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 50
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] 0
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 5.5
DEBIT MAXIM [M3H] 8.5
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE NOMINALA [KW] 0.3 KW
GRAD DE PROTECTIE IP68
INALTIME [MM] 225 MM
LATIME [MM] 140 MM
MASA [KG] 5.5
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri