POMPA SUBMERSIBILA APA POTABILA, GRUNDFOS SQ, 3-55 MS 3

Adauga un review

3,100.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Este o pompa submersibila multietajata, proiectata pentru alimentarea cu apa menajera, tranferul de lichide in rezervoare, irigatii si aplicatii din domeniul protectiei mediului. Ea poate fi instalata intr-un put de diametru nu cu mult mai mare decat pompa insasi.
Pompa se caracterizeaza prin pornire usoara si protectie la functionarea in gol, la supratensiune, la tensiune minima, la suprasarcina sau supraincalzire.
Motorul MS3 este de tip monofazat, avand rotor cu magneti permanenti si ofera un randament optim. Carcasa pompei si axul sunt realizate din otel crom-nichel. Lungimea cablului de alimentare este de 1.5 [m]

 

De-a lungul anilor Grundfos a dezvoltat numeroase inovații care au devenit standarde în industrie. Grundfos va continua să fie primul în promovarea de tehnologii durabile și eficiente energetic. Soluțiile Grundfos sunt proiectate special pentru instalațiile de utilități și toate componentele sunt complet integrate. Grundfos poate aduce apa în viața noastră într-un mod care este cu efecte minime asupra mediului.

Pompele submersibile Grundfos SQ 3" oferă o paletă largă de performanţe, ușurând găsirea modelului potrivit cerinţelor individuale. SQ este o pompă centrifugă de 3" compactă, care poate fi instalată într-un puț care nu este mai mare decât pompa însăși. Cu electronica integrată, pompele SQ sunt foarte uşor de instalat şi exploatat. Ele garantează o alimentare fiabilă cu apă în orice moment.

Echipate cu motoare cu magneţi permanenţi, aceste pompe flexibile şi compacte oferă niveluri excelente de eficienţă şi furnizează înălțimi manometrice de până la 200 m. Dacă pompa SQ este conectată la cutia de control Grundfos CU 301, acest lucru permite crearea unei alimentări constante cu apă sub presiune.

Pompa prezintă avantaje precum eficienţă ridicată, protecţie împotriva mersului în gol, rezistență la uzură, protecţie la tensiune maximă și minimă, la suprasarcină și la supraîncălzire. Pompa submersibilă poate fi utilizată în diverse aplicații, cum ar fi alimentarea cu apă a locuințelor, în cadrul sistemelor de irigații sau pentru a transfera lichide în rezervoare.

Pompa este creată pentru a rezista contactului permanent cu apa sau cu alte substanțe corozive. Este confecționată din materiale foarte fiabile care nu cedează chiar în condiții de utilizare frecventă.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL SQ 3-55
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 35
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 73
DEBIT MAXIM [M3H] 4.4
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE NOMINALA [KW] 1.65 KW
TURATIE MAXIMA [RPM] 10700
GRAD DE PROTECTIE IP68
INALTIME [MM] 768 MM
LATIME [MM] 74 MM
MASA [KG] 5.4
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri