POMPA SUBMERSIBILA APA POTABILA, DAB PULSAR, 50/80 MA

Adauga un review

3,999.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

(br)
Este o electropompa submersibila alcatuita din corpul pompei si motor. Este utilizata in instalatii de pompare ale apelor limpezi
de put, rezervoare de stocare sau cisterne, puturi largi sau cursuri de apa, dar si pentru distributia apei sub presiune prin
instalatii de uz casnic, aplicatii mici din agricultura, irigatii cu apa de ploaie pentru. Pompa estefolosita in interiorul
puturilor sau cuvelor, evitand astfel toate problemele legate de aspiratie si de amorsare.(br)
Pompa este multietajata monobloc, cu partea hidraulica sub motorul a carui racire este asigurata de lichidul pompat. Rotoarele,
difuzoarele, filtrul si cupa de ulei sunt din material termoplastic anti-abraziv. Camasa externa, camasa statorului, componenta
superioara cu manson si garnitura de inchidere sunt din otel. Suportul rulmentului superior si inferior sunt din alama. Extensia
arborelui rotorului este din otel. Elastomerii sunt din NBR. Suruburile sunt din otel inox.(br)
Etansarea mecanica dubla cu camera de ulei interpusa, este din ceramica/carbon pe partea motorului si carbura de siliciu/carbura
de siliciu pe partea cu pompa.(br)
Motorul este de tip submersibil, asincron cu functionare continua. Statorul este introdus intr-un invelis ermetic din otel inox
si este acoperit cu o calota in care se afla cablurile si condensatorul. Rotorul este montat pe rulmenti cu sfere
supradimensionate, pentru a garanta o functionare silentioasa si de lunga durata.(br)
Protectia termoampermetrica este incorporata, iar condensatorul este cuplat permanent. (br)
Este livrata cu cablu standard cu o lungime de 15 m tip HO7 RN F prevazut cu stecher SCHUKO CEE 7-VII-UNEL 47166-68. (br)
Fluidul pompat trebuie sa fie curat, sa nu contina substante solide sau abrazive, sa fie neutru din punct de vedere chimic, sa
fie apropiat de proprietatile apei.(br)
Cantitatea maxima de nisip admisa este de: 50 g/m3. Instalarea poate fi fixa sau portabila in pozitie orizontala sau verticala.
Adancimea maxima de cufundare este de 20 m.(br)
Functionarea este automata, iar pompa este dotata cu flotor.

Corpul cilindric al pompei submersibile PULSAR este special realizat pentru a permite ajungerea la adâncimi mari. Motorul foarte puternic aigură pomparea eficientă a apei destinate uzului menajer. Pompa este confecționată din oțel inoxidabil care asigură fiabilitatea și durabilitatea ridicată a acesteia.

Pompa submersibilă este o soluție pentru situațiile în care pânza freatică de la adâncimi mici este infiltrată și contaminată. Astfel, pompa submersibilă are capacitatea de a ajunge la pânza freatică aflată la adâncimi mai mari, care prezintă un risc mai scăzut de contaminare.

Lichidul pompat trebuie să aibe un grad foarte mic de impurități. Este recomandată pentru pomparea apei potabile din instalațiile hidrosanitare și a apei menajere. Pompa este acționată automat de fiecare dată când crește cererea de apă. Este foarte rezistentă și fiabilă, fiind concepută pentru uzul frecvent și de lungă durată.

Abilitățile ridicate ale pompei submersibile PULSAR în conferă eficiență sporită și asigură un consum mai mic de energie. Pomparea apei se face printr-o tehnică mult mai bună în comparație cu modul cum lucrează un hidrofor. Pompa submersibilă ridică apa prin exercitarea presiunii directe, pe când hidroforul exercită presiune indirectă prin aspirație.

Utilizarea pompei PULSAR este mult mai confortabilă din punct de vedere acustic. Aceasta nu deranjează cu zgomotele puternice și poate fi folosită fără nici un disconfort. Nu avem nevoie nici de spațiu special pentru montarea ei, căci aceasta se montează direct în puț. Nu are nevoie de amorsare în cazul nefolosirii pentru o perioadă mai lungă de timp, aceasta menținând presiunea apei fără probleme.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL PULSAR
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 40
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] 0
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 70.7
DEBIT MAXIM [M3H] 7.2
RACORD REFULARE [TOLI] 1 1/4 TOLI
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE NOMINALA [KW] 1.2 KW
CURENT NOMINAL MAXIM [A] 8.2 A
TURATIE MAXIMA [RPM] 2850
GRAD DE PROTECTIE IP 68
INALTIME [MM] 657 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri