0372 123 101
POMPA SUBMERSIBILA APA POTABILA, DAB IDEA, 75M
1.250,00 LEI / BUC   Stoc momentan epuizat
-

POMPA SUBMERSIBILA APA POTABILA, DAB IDEA, 75M


POMPA SUBMERSIBILA APA POTABILA, DAB IDEA, 75M

Cod produs: 73PS0283
Producator: DAB PUMPS S.P.A
Garantie: 24 luni
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

1.250,00 LEI / BUC
Pretul include TVA
Pretul include taxa verde: 4.00 Lei
Pretul este pe BUC
Stoc momentan epuizat
Acelasi produs puteti sa il cumparati si in urmatoarele variante
Produs Cod Pret
#

POMPA SUBMERSIBILA APA POTABILA, DAB IDEA, 100M

73P 1022 1.550,00 LEI / BUC
-

POMPA SUBMERSIBILA APA POTABILA, DAB IDEA, 150M

73PS0284 1.850,00 LEI / BUC

Descriere

Pompa cu rotor unic folosita in aplicatii domestice, agricole mici, in puturi de 4 toli sau mai mari, dar si in instalatii cu vase de expansiune.
Corpul pompei si suportul motorului sunt din fonta. Rotorul este din alama. Arborele motorului si filtrul sunt din otel inoxidabil.
Motorul este asincron cu doi polil, summersibil, ce este racit de lichidul pompat si este realizat in intregime din otel inoxidabil.
Rotorul in colivie este montat pe rulmenti cu sfere supradimensionate, pentru a garanta o functionare silentioasa si de lunga durata.
Etansarea mecanica se realizeaza prin garnituri din grafit/alumina.
Este livrata cu cablu de alimentare cu o lungime de 15 m tip HO7 RN F si cu funie de nylon cu o lungime de 15 m.
Fluidul pompat trebuie sa fie curat, sa nu contina substante solide sau abrazive, sa fie neutru din punct de vedere chimic, sa fie apropiat de proprietatile apei.
Adancimea maxima de imersie este de 20 m. Numarul maxim de porniri pe ora este de 20

Pompa submersibilă IDEA de la DAB este un dispozitiv special realizat pentru ridicarea apei de la mari adâncimi. Aceasta este concepută pentru a funcționa complet introdusă în apă sau în fluidul ce se dorește a fi vehiculat de către pompă.

Pompa IDEA poate fi aplicată în diverse arii de utilizare, precum în fântâni, puțuri sau rezervoare, iazuri, piscine. Cu ajutorul acesteia putem accesa apă chiar și în cele mai nefavorabile condiții. Este ideală pentru a ajunge la apa aflată cât mai jos în pânza freatică pentru a evita astfel apele contamitate de la suprafață.

Pompa se folosește prin introducerea ei totală în fluidul ce se dorește vehiculat, astfel că este confecționată din inox foarte rezistent la presiuni mari și beneficiază de etanșeitate perfectă. Astfel nu vor exista probleme cu pătrunderea apei în compartimentul interior ce găzduiește componentele pompei sau cu scurtcircuitarea acestora.

Pompa submersibilă folosește presiunea directă pentru a pune fluidul în mișcare. În acest fel distanța de pompare este mult mai mare, iar pompa este mult mai fibilă. Aceasta rezistă foarte bine uzurii, putând să fie întrebuințată o lungă perioadă de timp.

Pompa submersibilă IDEA este foarte eficientă și are un consum redus de energie. Este ideală în cadrul instalațiilor proprii de furnizare a apei, în locul racordării la un sistem public. În acest fel vom dipune de apă fără alte costuri ulterioare. Apa provenită din pânza freatică nu este contorizată, ceea ce înseamnă că putem beneficia de orice cantitate dorim fără să fie facturată.

Pompa submersibilă este de aemenea foarte potivită pentru a fi utilizată în cadrul activităților agricole, comerciale sau industriale. Este foarte rezistentă și durabilă, având putere mare de pompare.

Specificatii tehnice

MODEL IDEA
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 35
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 39
DEBIT MAXIM [M3H] 2.4
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
RACORD REFULARE [TOLI] 1 TOLI
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE NOMINALA [KW] 0.55 KW
CURENT NOMINAL MAXIM [A] 4 A
TURATIE MAXIMA [RPM] 2,800
GRAD DE PROTECTIE IP 68
INALTIME [MM] 482 MM

Schiță

Nu exista informatii.

Documentație

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse