POMPA PENTRU PISCINA, CU FILTRU INCORPORAT, DAB EUROSWIM 100M

(1) Adauga un review

2,050.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Pretul include taxa verde: 4.00 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Este o pompa centrifuga autoamorsanta ce are incorporat un prefiltru de mare capacitate. Motorul electric este complet etans. Pompa este silentioasa si este folosita pentru circulatia si filtrarea apei din piscinele de uz casnic si rezidentiale. Este potrivita si pentru pomparea lichidelor mai putin curate, cu corpuri solide in suspensie, prezente in domenii precum piscicultura, agricultura si industrie.
Corpul pompei si piulita prefiltrului este din tehnopolimer armat cu fibra de sticla. Capacul prefiltrului este din policarbonat antioxidant transparent pentru o vizibilitate constanta in timp. Filtrul este din nailon. Rotorul pompei este din tehnopolimer armat cu fibra de sticla si este dezvoltat astfel incat sa garanteze o acoperire toatala si o separare a arborelui motor de lichidul pompat. Difuzorul este din tehnopolimer armat.
Dopurile de umplere si de golire nu necesita unelte pentru desfacerea si strangerea lor.
Motorul electric este asincron cu doi poli. Carcasa motorului electric este din aluminiu, acoperita cu vopsea de tratament aplicata prin cataforeza pentru a preveni oxidarea.
Pompa este furnizata cu un suport standard cu picioare de cauziuc pentru reducerea vibratiilor

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL EUROSWIM
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 15.4
DEBIT MAXIM [M3H] 24
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 2.5
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE NOMINALA [KW] 0.75 KW
GRAD DE PROTECTIE IP 55
INALTIME [MM] 317 MM
LATIME [MM] 245 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

1.00 (1 review)

Adaugă un review