POMPA DE CALDURA SOL-APA PHNIX, INCALZIRE/RACIRE, REVERSIBILA PWSRW050S-GLH 17.8KW

Adauga un review

  • -14 %

15,260.00 LEI (Reducere 14%)

13,138.12 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Pompa de căldură sol-apă sau geotermală funcționează pe principiul extragerii energiei înmagazinate în sol și transferării acesteia către agentul termic, în acest caz apa. Acest fapt o face să fie un dispozitiv potrivit atât pentru asigurarea climatului termic ambiental în timpul perioadelor reci, cât și în timpul perioadelor calde.

Iarna, pompa funcționează precum un furnizor de căldură pentru încăperi, iar vara efectuează procesul invers. Astfel, atunci când în încăpere este prea cald, pompa va extrage energia din interior și o va difuza spre exterior. Obțineți astfel beneficii indiferent dacă nevoile dvs consistă în răcirea sau încălzirea locuinței.

Cel mai important aspect și marele avantaj al pompelor de căldură îl reprezintă consumul foarte mic de energie în raport cu energia produsă de acestea. Pompele de căldură pot genera cu până la de 5 ori mai multă energie decât utilizează, astfel ele sunt o soluție foarte avantajoasă pentru asigurarea confortului termic pentru locuința dvs.

Cu ajutorul pompei de căldură sol-apă veți realiza economii considerabile la cheltuielile pentru utilități. Reducerea costurilor poate ajunge până la 80% din costurile uzuale. Astfel veți beneficia de o investiție foarte rentabilă, care își va face simțite efectele de îndată ce o veți pune în funcțiune.

Pompele de căldură geotermale sunt alternative demne de luat în considerație dacă nu locuiți într-o zonă unde există distribuție a gazelor naturale. Acum, cu pompa de căldură sol-apă, puteți dispune de toate facilitățile indiferent de situația regiunii în care vă aflați. Într-o lume în care securitatea energetică devine o problemă tot mai acută, este important să dispunem de surse cât mai diverse pentru a ne procura energia electrică necesară traiului modern. Pompele de căldură sunt ideale dacă doriți să aveți tot timpul o sursă sigură și de încredere pentru a genera energia.

Consumul foarte mic înseamnă și reducerea noxelor, astfel cu ajutorul pompelor de căldură sol-apă putem contribui la protejarea mediului înconjurător prin diminuarea amprentei de carbon. Orice țară sau companie va trebui să adopte astfel de măsuri, pentru asigurarea unui viitor sustenabil, iar fiecare dintre noi poate face tot mai mult alegeri informate pentru confortul propriu și pentru efectele benefice asupra mediului!

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND PHNIX
TIP SOL-APA
MODEL PWSRW050S-GLH
PUTERE TERMICA INC. W10/W35 [KW] 17,8
COP W10/W35 5,23
SCOP N/A
CLS. EFICIENTA ENERG. INC. N/A
PUTERE TERM. RACIRE A35/W7 MAX [KW] 13
EER A35/W7 3,93
LIM FUNCT. TEMP. MEDIU AMBIANT [°C] -15 - +43
TEMP MAX AG TERM INC [°C] 55
TEMP MIN AG TERM RACIRE [°C] 5
NIVEL DE ZGOMOT [dB(A)] 42
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 380/50
INALTIME [MM] 1050
LATIME [MM] 600
ADANCIME [MM] 630
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri