POMPA DE CALDURA SOL-APA HISEER INCALZIRE/RACIRE, REVERSIBILA, BHP30/B 29.2KW

Adauga un review

32,400.00 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Garantie 24 luni
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Pompa de caldura tip sol apa, cu functie simpla la temperatura scazuta (numai incalzire).
Componente:
- manometru de joasa presiune
- presostat de joasa presiune
- compresor 1xScroll
- schimbator de caldura pe partea de consumatori
- presostat de inalta presiune
- schimbator de caldura pe partea de sursa
- ventil de laminare
- panou de control cu butoane pentru: resetare alarma, acces meniu principal, iesire meniu, enter, sageata sus, sageata jos, si
afisaj electronic: data, ora, temperature, mod functionare, pompa pe partea de sursa, compressor, pompa pe consumatori.
Capacitatea termica declarata pentru sarcina partiala la o temperatura interioara de 20C si la o temperatura exterioara de:
- -7C Pdh=31.47 kW
- +2C Pdh=31.55 kW
- +7C Pdh=31.73 kW
- +12C Pdh=31.93 kW
- temperatura bivalenta Pdh=31.47kW
- temperatura-limita de fuctionare Pdh=31.29 kW
- temperatura bivalenta Tbiv=-7C
- coeficient de degradare Cdh=0.999.
Coeficientul de performanta declarat sau coeficientul declarat al energiei primare pentru sarcina partiala la o temperatura
interioara de 20C si la o temperatura exterioara de:
- -7C COPd=3.86
- +2C COPd=4.03
- +7C COPd=4.18
- +12C COPd=4.35
- temperatura bivalenta COPd=3.86
- temperatura-limita de fuctionare COPd=3.78
- temperatura limita de functionare pentru incalzirea apei WTOL=55C.
Consumul de energie electrica in alte moduri decat in modul activ:
- modul oprit Poff=0.008 kW
- modul oprit prin termostat Pto=0.019 kW
- modul standby Psb=0.009 kW.
Debitul nominal de apa, schimbator de caldura exterior: 5.4 mc/h.
NU sunt incluse pompa pe partea de sursa si pompa pe consumatori

Energia geo-termală este o alternativă la energia din surse fosile, acestea din urmă fiind epuizabile și foarte poluante. Extragerea căldurii din scoarța terestră este o modalitate eficientă de obținerea a confortului termic pentru locuințe și clădiri. Pompa de căldură funcționează pe același principiu precum un frigider, numai că procesul este inversat. Căldura este preluată din mediul extern și transferată în interior. Consumul energetic necesar pentru punerea în funcțiune a unui astfel de mecanism este foarte redus, de aceea pompa de căldură sol-apă este considerată una dintre cele mai ecologice modalități de climatizare. Pompa poate funcționa și cu rol de răcire a clădirilor, pentru aceasta fiind nevoie de o instalație specială.

Eficiența sistemului de încălzire geo-termal este dată și de modalitatea de încălzire aleasă. Pentru a beneficia atât de căldură, cât și de răcoare prin intermediul pompei este indicat să folosim sisteme termice prin pardoseală și prin perete. În acest fel agentul termic poate introduce sau sustrage căldura din interior pentru a ne bucura de un climat ambiental ideal tot timpul anului. În acest fel ne putem asigura că pompa funcționează în parametrii optimi, iar randamentul acesteia este extrem de ridicat.

Pompa de căldură sol-apă este foarte bună și pentru prepararea apei calde menajere. Cu ajutorul unui boiler special apa este colectată și încălzită pentru a putea fi utilizată tot timpul anului. Costurile pentru energie vor fi nesemnificative în comparație cu instalațiile de încălzire pe gaz.

Durabilitatea unei astfel de pompe de căldură este de minim 25 de ani. În acest fel investiția în pompa de căldură sol-apă se dovedește a fi una foarte rentabilă. Avantajele utilizării pompei de căldură sunt și pe termen lung, dar și pe termen scurt. Consumul foarte redus de energie, durata de viață ridicată și poluarea diminuată fac din pompa de căldură sol-apă o soluție excelentă pentru acoperirea tuturor necesităților climaterice din interiorul locuințelor și clădirilor.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND HISEER
TIP SOL-APA
MODEL BHP30/B
AGENT FRIGORIFIC R410A
CANTITATE AGENT FRIGORIFIC [KG] 1.95X2 KG
INALTIME [MM] 960 MM
LATIME [MM] 600 MM
ADANCIME [MM] 800 MM
MASA [KG] 195
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri