POMPA DE CALDURA SOL-APA HISEER INCALZIRE/RACIRE, REVERSIBILA, BHP20/B 19.5KW

Adauga un review

  • -40 %

22,900.00 LEI (Reducere 40%)

13,782.93 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Pompa de caldura tip sol apa, cu functie simpla la temperatura scazuta (numai incalzire).
Componente:
- manometru de joasa presiune
- presostat de joasa presiune
- compresor 1xScroll
- schimbator de caldura pe partea de consumatori
- presostat de inalta presiune
- schimbator de caldura pe partea de sursa
- ventil de laminare
- panou de control cu butoane pentru: resetare alarma, acces meniu principal, iesire meniu, enter, sageata sus, sageata jos, si
afisaj electronic: data, ora, temperature, mod functionare, pompa pe partea de sursa, compressor, pompa pe consumatori.
Capacitatea termica declarata pentru sarcina partiala la o temperatura interioara de 20C si la o temperatura exterioara de:
- -7C Pdh=19.94 kW
- +2C Pdh=20.02 kW
- +7C Pdh=20.14 kW
- +12C Pdh=20.22 kW
- temperatura bivalenta Pdh=19.94kW
- temperatura-limita de fuctionare Pdh=19.87 kW
- temperatura bivalenta Tbiv=-7C
- coeficient de degradare Cdh=0.996.
Coeficientul de performanta declarat sau coeficientul declarat al energiei primare pentru sarcina partiala la o temperatura
interioara de 20C si la o temperatura exterioara de:
- -7C COPd=4.07
- +2C COPd=4.24
- +7C COPd=4.44
- +12C COPd=4.62
- temperatura bivalenta COPd=4.07
- temperatura-limita de fuctionare COPd=3.97
- temperatura limita de functionare pentru incalzirea apei WTOL=55C.
Consumul de energie electrica in alte moduri decat in modul activ:
- modul oprit Poff=0.007 kW
- modul oprit prin termostat Pto=0.007 kW
- modul standby Psb=0.007 kW.
Debitul nominal de apa, schimbator de caldura exterior: 3.44 mc/h.
NU sunt incluse pompa pe partea de sursa si pompa pe consumatori

Prin intermediul pompei de căldură sol-apă se obține un randament foarte bun pentru producerea energiei necesare încălzirii apei cu un consum redus de energie. O astfel de pompă este ideală pentru a asigura confortul sporit al casei dvs deoarece are eficiență foarte mare. Pompa este capabilă să genereze de cinci ori mai multă energie decât consumă, fiind o soluție rentabilă și de încredere.

Pompa prezintă avantaje nete față de alte modalități de încălzire a apei. Economia totală la costul facturii de electricitate poate ajunge cu ușurință și la 80%. Acest fapt o face să fie o alternativă ecologică și prietenoasă cu mediul înconjurător. De asemenea, pompa de tip sol-apă are eficiență mult mai bună chiar față de alte tipuri de pompe de căldură. Acest lucru se datorează faptului că extracția căldurii se realizeză din sol, care este un mediu mult mai stabil termic față de aer sau apă. Astfel, chiar și atunci când afară este foarte frig, pompa oferă o calitate înaltă a serviciilor.

Pompa este dotată cu afișaj electronic prin care puteți verifica parametrii de funcționare ai acesteia. În acest mod aveți mai multă siguranță privind funcționalitatea pompei.

 

Este o investiție care va face o diferență considerabilă în viața dvs! Deși nu are popularitatea pe care o are în țările nordice, unde este utilizată în aproape orice locuință, aceasta cucerește treptat și alte țări, mai ales datorită calităților excepționale privind eficiența energetică.

Un alt aspect remarcabil îl reprezintă fiabilitatea ridicată a acesteia. Pompa nu prezintă riscuri de defecțiuni serioase în condițiile instalării și utilizării corecte. Eventualele disfuncțiuni care pot apare nu afectează foarte mult siguranța dvs, așa cum se poate întâmpla cu alte surse de încălzire, mai ales cele bazate pe combustibili fosili.

Alegeți soluția cea mai bună pentru viitor, care vă asigură confortul ideal pentru fiecare zi!


Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND HISEER
TIP SOL-APA
MODEL BHP20/B
AGENT FRIGORIFIC R410A
CANTITATE AGENT FRIGORIFIC [KG] 2.15 KG
INALTIME [MM] 960 MM
LATIME [MM] 600 MM
ADANCIME [MM] 600 MM
MASA [KG] 160
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri