POMPA DE CALDURA SOL-APA HISEER INCALZIRE/RACIRE, REVERSIBILA, BHP13/B 12.5KW

Adauga un review

18,000.00 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Garantie 24 luni
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Pompa de caldura tip sol apa, cu functie simpla la temperatura scazuta (numai incalzire).
Componente:
- manometru de joasa presiune
- presostat de joasa presiune
- compresor 1xScroll
- schimbator de caldura pe partea de consumatori
- presostat de inalta presiune
- schimbator de caldura pe partea de sursa
- ventil de laminare
- panou de control cu butoane pentru: resetare alarma, acces meniu principal, iesire meniu, enter, sageata sus, sageata jos, si
afisaj electronic: data, ora, temperature, mod functionare, pompa pe partea de sursa, compressor, pompa pe partea de consumatori.
Capacitatea termica declarata pentru sarcina partiala la o temperatura interioara de 20C si la o temperatura exterioara de:
- -7C Pdh=12.33 kW
- +2C Pdh=12.42 kW
- +7C Pdh=12.54 kW
- +12C Pdh=12.66 kW
- temperatura bivalenta Pdh=12.33kW
- temperatura-limita de fuctionare Pdh=12.19 kW
- temperatura bivalenta Tbiv=-7C
- coeficient de degradare Cdh=0.996.
Coeficientul de performanta declarat sau coeficientul declarat al energiei primare pentru sarcina partiala la o temperatura
interioara de 20C si la o temperatura exterioara de:
- -7C COPd=3.95
- +2C COPd=4.14
- +7C COPd=4.34
- +12C COPd=3.54
- temperatura bivalenta COPd=3.95
- temperatura-limita de fuctionare COPd=3.77
- temperatura limita de functionare pentru incalzirea apei WTOL=55C.
Consumul de energie electrica in alte moduri decat in modul activ:
- modul oprit Poff=0.007 kW
- modul oprit prin termostat Pto=0.007 kW
- modul standby Psb=0.007 kW.
Debitul nominal de apa, schimbator de caldura exterior: 2.12 mc/h.
NU sunt incluse pompa pe partea de sursa si pompa pe consumatori

Eficiența energetică foarte ridicată fac din pompa de căldură sol-apă de la HISEER una dintre cele mai ecologice și rentabile soluții pentru încălzirea apei. Pompa poate fi utilizată atât pentru prepararea apei calde menajere, cât și pentru încălzirea locuinței. Există și opțiunea ca aceasta să funcționeze și ca sistem de răcire a încăperilor, prin preluarea căldurii din interior și expulzarea acesteia spre exterior. În acest fel putem beneficia de un climat ambiental perfect indiferent de anotimp și de vremea de afară.

Principiul de funcționare al pompei de căldură este de a extrage căldura din sol de la anumite adâncimi și a o transfera către agentul termic care circulă prin instalație. Energia geotermală este una dintre formele de energie regenerabile și disponibile fără nici un alt cost. Scoarța terestră înmagazinează energie provenită din precipitații și radiație solară, energie ce poate fi redistribuită sub formă de căldură prin pompa de căldură. Întreg mecanismul de funcționare consumă foarte puțină energie pentru a fi pus în funcțiune, reducând considerabil cheltuielile lunare pentru facturi. În cazul răcirii, procesul se inversează, iar căldura este extrasă din interior. Astfel se crează răcoare în încăperi atunci când afară temperaturile sunt caniculare.

Amortizarea investiției în pompa de căldură depinde de suprafața pe care dorim să o utilăm. Cu cât suprafața este mai mare cu atât investiția este mai mică. În general durează 5-6 ani pentru o locuință obișnuită pentru amortizarea costurilor, iar efectele sunt resimțite imediat. Costurile sunt radical diminuate încă din prima luna de utilizare. Randamentul crescut al pompei de căldură sol-apă este dat în mare parte și de metoda de redare a căldurii. Astfel, este recomandată utilizarea unui sistem de încălzire prin pardoseală sau perete, care necesită o temperatură mai scăzută a agentului termic de max 40 grade celsius, pentru ca pompa să lucreze în parametrii săi optimi.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND HISEER
TIP SOL-APA
MODEL BHP13/B
PUTERE TERMICA INC. W10/W35 [KW] 17,0
SCOP N/A
CLS. EFICIENTA ENERG. INC. N/A
PUTERE TERM. RACIRE A35/W7 MAX [KW] 13,9
SEER N/A
CLS. EFICENTA ENERG. RACIRE N/A
NIVEL DE ZGOMOT [dB(A)] 48
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 400/50
AGENT FRIGORIFIC R410A
CANTITATE AGENT FRIGORIFIC [KG] 1.7 KG
INALTIME [MM] 960 MM
LATIME [MM] 600 MM
ADANCIME [MM] 600 MM
MASA [KG] 140
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri