0372 123 101
POMPA DE CALDURA SOL-APA HISEER INCALZIRE/RACIRE, REVERSIBILA, BHP13/B 12.5KW
18.000,00 LEI   Stoc momentan epuizat
#

POMPA DE CALDURA SOL-APA HISEER INCALZIRE/RACIRE, REVERSIBILA, BHP13/B 12.5KW


POMPA DE CALDURA SOL-APA HISEER INCALZIRE/RACIRE, REVERSIBILA, BHP13/B 12.5KW

Cod produs: 81PCH014
Producator: ROMSTAL PRIVATE LABEL
Garantie: 24 luni
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!


18.000,00 LEI
Pretul include TVA
Pretul include taxa verde: 50.00 Lei
Pretul este pe Bucata
Stoc momentan epuizat
Acelasi produs puteti sa il cumparati si in urmatoarele variante

Descriere


©
Pompa de caldura tip sol – apa, cu functie simpla la temperatura scazuta (numai incalzire).
Componente:
- manometru de joasa presiune
- presostat de joasa presiune
- compresor 1xScroll
- schimbator de caldura pe partea de consumatori
- presostat de inalta presiune
- schimbator de caldura pe partea de sursa
- ventil de laminare
- panou de control cu butoane pentru: resetare alarma, acces meniu principal, iesire meniu, enter, sageata sus, sageata jos, si afisaj electronic: data, ora, temperature, mod functionare, pompa pe partea de sursa, compressor, pompa pe partea de consumatori.
Capacitatea termica declarata pentru sarcina partiala la o temperatura interioara de 20°C si la o temperatura exterioara de:
- -7°C – Pdh=12.33 kW
- +2°C – Pdh=12.42 kW
- +7°C – Pdh=12.54 kW
- +12°C – Pdh=12.66 kW
- temperatura bivalenta – Pdh=12.33kW
- temperatura-limita de fuctionare – Pdh=12.19 kW
- temperatura bivalenta – Tbiv=-7°C
- coeficient de degradare – Cdh=0.996.
Coeficientul de performanta declarat sau coeficientul declarat al energiei primare pentru sarcina partiala la o temperatura interioara de 20°C si la o temperatura exterioara de:
- -7°C – COPd=3.95
- +2°C – COPd=4.14
- +7°C – COPd=4.34
- +12°C – COPd=3.54
- temperatura bivalenta – COPd=3.95
- temperatura-limita de fuctionare – COPd=3.77
- temperatura limita de functionare pentru incalzirea apei – WTOL=55°C.
Consumul de energie electrica in alte moduri decat in modul activ:
- modul oprit – Poff=0.007 kW
- modul oprit prin termostat – Pto=0.007 kW
- modul standby – Psb=0.007 kW.
Debitul nominal de apa, schimbator de caldura exterior: 2.12 mc/h.
NU sunt incluse pompa pe partea de sursa si pompa pe consumatori.

Eficiența energetică foarte ridicată fac din pompa de căldură sol-apă de la HISEER una dintre cele mai ecologice și rentabile soluții pentru încălzirea apei. Pompa poate fi utilizată atât pentru prepararea apei calde menajere, cât și pentru încălzirea locuinței. Există și opțiunea ca aceasta să funcționeze și ca sistem de răcire a încăperilor, prin preluarea căldurii din interior și expulzarea acesteia spre exterior. În acest fel putem beneficia de un climat ambiental perfect indiferent de anotimp și de vremea de afară.

Principiul de funcționare al pompei de căldură este de a extrage căldura din sol de la anumite adâncimi și a o transfera către agentul termic care circulă prin instalație. Energia geotermală este una dintre formele de energie regenerabile și disponibile fără nici un alt cost. Scoarța terestră înmagazinează energie provenită din precipitații și radiație solară, energie ce poate fi redistribuită sub formă de căldură prin pompa de căldură. Întreg mecanismul de funcționare consumă foarte puțină energie pentru a fi pus în funcțiune, reducând considerabil cheltuielile lunare pentru facturi. În cazul răcirii, procesul se inversează, iar căldura este extrasă din interior. Astfel se crează răcoare în încăperi atunci când afară temperaturile sunt caniculare.

Amortizarea investiției în pompa de căldură depinde de suprafața pe care dorim să o utilăm. Cu cât suprafața este mai mare cu atât investiția este mai mică. În general durează 5-6 ani pentru o locuință obișnuită pentru amortizarea costurilor, iar efectele sunt resimțite imediat. Costurile sunt radical diminuate încă din prima luna de utilizare. Randamentul crescut al pompei de căldură sol-apă este dat în mare parte și de metoda de redare a căldurii. Astfel, este recomandată utilizarea unui sistem de încălzire prin pardoseală sau perete, care necesită o temperatură mai scăzută a agentului termic de max 40 grade celsius, pentru ca pompa să lucreze în parametrii săi optimi.

Specificatii tehnice

MODEL BHP14/B
TIP SOL-APA
INALTIME [MM] 960 MM
LATIME [MM] 600 MM
ADANCIME [MM] 600 MM
MASA [KG] 140
AGENT FRIGORIFIC R410A
CANTITATE AGENT FRIGORIFIC [KG] 1.7 KG
PRESIUNE DE LUCRU ADMISA [BAR] 42
RACORD APA RECE G 1 1/4 TOLI
RACORD APA CALDA G 1 1/4 TOLI
NIVEL PUTERE ACUS. INT. (LWA) [dB] 48 DB
RANDAMENTUL ENERGETIC SEZONIER POMPA DE CALDURA [%] 157.64
PUTEREA TERMICA NOMINALA (PRATED) [kW] 13.94
PACHET CU REZERVOR FARA_REZERVOR
Sistem cu pompa de caldura suplimentara la temperatura scazuta NU
CLASA DE RANDAMENT ENERGETIC SEZONIER AFERENT INCALZIRII INCINTELOR A++

Schiță

Review-uri

1 5


Romstal - 25-10-2018 09:39
Buna ziua! Daca doriti o oferta personalizata, va invitam sa completati cu toate detaliile necesare, formularul de aici: http://www.proiectulmeu.romstal.ro/inscrie-proiectul-tau-aici/. Un agent Romstal va va contacta pentru a va oferi consultanta necesara. Multumim frumos!

Marinica Ion - 23-10-2018 00:04
Buna seara,
Am o casa noua construita din caramida, izolata cu polistiren de 10cm. si timplarie termopan, casa are montate calorifere, mai putin centrala.
Sistemul D-voastra de incalzire este interesant si as dori sa-mi spuneti daca este posibil sa incalzesc aceasta casa, suprafata de incalzire este de cca 120mp.
Ma intrereseaza oferta pentru echipamentul necesar, care sunt costurile lunare de consum, detalii despre garantie, mentenanta, alte conditii care trebuie indeplinite.
Pentru alte detalii tel. Marinica Ion

Detalii livrare

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa fata de adresa de livrare.

Unde este posibil, livrarea se va face la intrarea in bloc/curte. Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti!

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.
Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI se va plati o taxa de transport in valoare de 20 de lei.

Livrarile in Bucuresti se pot face in 1-2 zile lucratoare dupa confirmarea platii, daca dovada platii s-a facut pana la ora 14.00 in cursul zilei.

Livrarile in tara se pot face in 2 pana la 6 zile lucratoare dupa confirmarea platii, de asemenea daca dovada platii s-a facut pana la ora 14.00 in cursul zilei.

Livrarile in tara se fac de luni pana vineri iar in Bucuresti se poate livra si sambata, la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei de masini Romstal!

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal. Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 lei.

Livrarile se fac cu masinile Romstal, iar in cazuri exceptionale cu curierul rapid. Livrarile se fac pe programul de lucru 7:30 - 16:00

Compara
0 produse