POMPA DE CALDURA PHNIX AER-APA 15KW

Adauga un review

18,300.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Pretul include taxa verde: 50.00 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Pompa de caldura aer-apa reversibila cu functie de incalzire, racire si preparare apa calda menajera.
Pompa de caldura foloseste aerul exterior pentru a incalzi sau raci agentul termic (apa) care va fi distribuit catre instalatia
interioara de incalzire / racire, precum si catre instalatia de preparare ACM.
Componentele pompei de caldura:
- Compresor HeatPro EVI R410A
- Schimbator de caldura de inalta eficienta
- Vana de expansiune electronica
- Senzor de presiune diferentiala
- Controller
Caracteristici:
- incalzirea si racirea ale incaperilor;
- dezghetare inteligenta;
- protectie automata;
- controlul multiplelor module;
- resetare automata pentru erori partiale;
- alertare automata;
- telecomananda;
- capacitate mai mare de a satisface cerintele utilizatorului la temperatura scazuta de evaporare datorita tehnologiei EVI
- functionarea pompei de caldura la temperaturi scazute ale ambiantului "-30C" - "43C"
- ventilatoarele dispun de motor performant EC care ajuta la economia de energie. Viteza ventilatorului variaza, astfel incat
este utilizata doar cantitatea necesara de aer
- temperatura apei este controlata, ea variind cu temperatura ambianta, conform curbei de caldura

Misiunea Romstal este de a oferi clienților săi cât mai multe variante de produse care să le asigure confortul cu un consum cât se poate de redus de resurse. Iată de ce astăzi vă propunem două noi pompe de căldură aer-apă Phnix care să vă îmbunătățească rapid stilul de viață. Vorbim despre două pompe de caldură aer-apă reversibile (de 15 kW și 31 kW) cu funcție de încălzire, răcire și preparare apă caldă menajeră. Acestea folosesc aerul exterior pentru a incalzi sau raci agentul termic (apa) care va fi distribuit ulterior catre instalatia interioara de incalzire sau racire, precum si catre instalatia de preparare a apei calde menajere.

Fie că este vorba de încălzirea locuinței sau doar de obținerea apei necesare pentru spălatul vaselor, rufelor sau de dușul personal, cu ajutorul pompei de căldură veți dispune de energia suficientă pentru a încălzi cantitatea dorită de apă.

Pompele de căldură sunt o alternativă viabilă și mult mai rentabilă față de alte modalități de producere a căldurii, cum ar fi centralele pe combustibili solizi sau lichizi. Aceasta consumă mult mai puțină energie, permițându-vă să economisiți la costurile facturii de electricitate. Tehnologia utilizată de pompa de căldură este una ce și-a dovedit randamentul în timp, fiind o tehnologie ajunsă la maturitate. Perfecționarea sistemului de funcționare al acesteia este în continuă desfășurare, astfel încât să se găsească soluții tot mai accesibile pentru oricine.

Foarte important este aspectul ecologic care este caracteristic și reprezentativ pentru pompele de căldură. Acestea se află printre soluțiile curate sau verzi de obținere a energiei pentru uzul menajer și nu numai, deoarece utilizează resurse regenerabile de energie și consumă mult mai puțină electricitate. Astfel pompa de căldură contribuie activ la reducerea amprentei de carbon și la diminuarea noxelor poluante asociate cu aceasta.

Pompele de căldură Phnix de 15 si 31Kw beneficiază de un consum redus și o eficiență ridicată, fiind exact ceea ce aveți nevoie pentru a beneficia de confort sporit și risipă minimă de bani și energie!

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND PHNIX
TIP AER- APA
MODEL PASRW050S-PS
PUTERE TERM. RACIRE A35/W7 MAX [KW] 11,5 KW
AGENT FRIGORIFIC R410A
INALTIME [MM] 1280 MM
LATIME [MM] 360 MM
MASA [KG] -
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri