POMPA DE CALDURA AER-APA SPLIT PENTRU INCALZIRE/RACIRE, REVERSIBILA, ECOHEAT 16kW, 380V, 50HZ

Adauga un review

24,300.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 48 luni
  • Transport gratuit
  • Pretul include taxa verde: 50.00 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Pompa de caldura aer-apa, splitata, reversibila, cu functie de incalzire si racire.
Pompa de caldura, foloseste aerul exterior pentru a incalzi sau raci agentul termic (apa), care va fi distribuit catre instalatia interioara de incalzire/racire, precum si catre instalatia de preparare ACM.

Pompa de caldura este alcatuita din: Unitate interna si Unitate externa.

Unitatea interna are urmatoarele componente:
- schimbator de caldura freon-apa
- pompa de circulatie electronica Wilo (cu debit maxim de 4 [m3/h] si inaltime de pompare maxima de 7.5 [m])
- vas de expansiune de 3 [l]
- rezistenta electrica suplimentara de 4.5 [kW]
- controller
- senzori de temperatura si presiune

Unitatea externa are urmatoarele componente:
- compresor rotativ DC inverter GMCC
- ventilator cu turatie variabila
- vana cu 4 cai
- ventil de laminare
- schimbator de caldura freon-aer
- senzori de temperatura si presiune

Caracteristici:
- Structura compacta care asigura o instalare usoara;
- Nu necesita protectie suplimentara impotriva inghetului, conductele de legatura dintre Unitatea externa si Uunitatea interna fiind incarcate cu refrigerant;
- Unitatea externa, soseste preincarcata cu refrigerant, permitand o distanta de maxim 10 [m], fata de Unitatea interna, fara a incarca sistemul cu refrigerant suplimentar;
- Tehnologia DC inverter, asigura fiabilitate si eficienta maxima in functionare;
- Poate gestiona surse de incalzire auxiliare (aport caldura de la panouri solare, cazane pe gaz, cazane pe combustibil solid, etc.);
- Permite raglajul temperaturii agentului termic in functie de temperatura exterioara (compensare climatica);
- Permite controlul a doua zone de temperatura distincte;
- Functii speciale pentru preincalzire si uscare sapa, pentru sistemele de incalzire in pardoseala

Alege produsele Midea, produse de calitate superioara care se integreaza si in categoria ECO, prietenoase cu mediul. Aerul reprezinta o sursa de caldura gratuita, disponibila in cantitati nelimitate. In pompele de caldura, se poate utiliza ca sursa de caldura doar aerul exterior, care este circulat prin tubulaturi cu ajutorul unui ventilator. De asemenea ele pot utiliza solul sau apa ca surse de energie.

Pompele de caldura prezinta mai multe functii. Una dintre acestea este reprezentata de functia de incalzire, care se realizeaza prin radiatoare, ventiloconvectoare sau sistem de incalzire in pardoseala. Pompele sunt utilizate si pentru racire, prin intermediul unitatii ventiloconvectoare. De asemenea, cu ajutorul unui boiler, acestea pot produce si apa calda menajera.

Pompele de caldura aer-apa utilizeaza sursele din mediul inconjurator al locuintei (aer, apa, sol) ca sursa de caldura. Acestea sunt proiectate pentru a furniza caldura intr-un mod eficient, scazând costurile drastic. De asemenea, este bine de stiut ca astfel de echipamente protejeaza mediul inconjurator, politica pe care Romstal a imbratisat-o si pe care o promoveaza fara menajamente. Un alt avantaj al acestor produse il constituie faptul ca se monteaza simplu si rapid.

Ia-ți acum o pompa de caldura aer-apa ECOHEAT, splitata, reversibila, cu functie de incalzire si racire, la preturi foarte competitive pentru piata din Romania. Pompa de caldura, foloseste aerul exterior pentru a incalzi sau raci agentul termic (apa), care va fi distribuit catre instalatia interioara de incalzire/racire, precum si catre instalatia de preparare a apei calde menajere.

Pompa de caldura Midea Ecoheat este alcatuita din unitate interna si unitate externa. Produsul are o structura compacta care asigura o instalare usoara. Ea va asigura confortul necesar nenecesitand protectie suplimentara impotriva inghetului, deoarece conductele de legatura dintre unitatea externa si unitatea interna fiind incarcate cu refrigerant. Tehnologia DC inverter asigura fiabilitate si eficienta maxima in functionare. Pompa de caldura Ecoheat poate gestiona surse de incalzire auxiliare (aport caldura de la panouri solare, cazane pe gaz, cazane pe combustibil solid. Printre alte caracteristici amintim ca permite raglajul temperaturii agentului termic in functie de temperatura exterioara (compensare climatica) dar si controlul a doua zone de temperatura distincte.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND MIDEA
TIP AER-APA
MODEL V16W/D2RN1
PUTERE TERMICA INCALZIRE LA A+7/W35 [KW] 17,33
PUTERE TERMICA INC. A2/W35 [KW] 14,64
COP A7/W35 3,46
COP A2/W35 3,06
CLS. EFICIENTA ENERG. INC. A++
PUTERE TERM. RACIRE A35/W7 MAX [KW] 12.91
EER A35/W7 2.34
CLS. EFICENTA ENERG. RACIRE A++
TEMPERATURA SURSA [°C] -20 - +46
TEMP. MAXIMA ACM [°C] 60
TEMP MAX AG TERM INC [°C] 60
TEMP MIN AG TERM RACIRE [°C] 5
NIVEL DE ZGOMOT [dB(A)] 71
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 380-415/50
AGENT FRIGORIFIC R410A
CANTITATE AGENT FRIGORIFIC [KG] 4.2
RACORD PE PARTEA DE GAZ [mm] 15,9
RACORD PE PARTEA DE LICHID [mm] 9,52
INALTIME [MM] 865
LATIME [MM] 400
ADANCIME [MM] 427
MASA [KG] 53
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri