Acest website foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.   Accept utilizarea cookie-urilor
 0372 123 101
POMPA DE CALDURA AER-APA MIDEA ACM "COMBO", 3KW, REZERVOR 300LT OTEL INOX, SOLAR
9.800,00 LEI   Stoc epuizat
#

POMPA DE CALDURA AER-APA MIDEA ACM "COMBO", 3KW, REZERVOR 300LT OTEL INOX, SOLAR


- 2 %
POMPA DE CALDURA AER-APA MIDEA ACM "COMBO", 3KW, REZERVOR 300LT OTEL INOX, SOLAR

Cod produs: 81PC1003
Producator: MIDEA Comercial
Garantie: 24 luni
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!


9.800,00 LEI
10.000,00 LEI ( Reducere 2 % )
Pretul include TVA
Pretul include taxa verde: 30.00 Lei
Pretul este pe Bucata
Stoc epuizat
Acelasi produs puteti sa il cumparati si in urmatoarele variante

Descriere


©
Pompa de caldura aer – apa, utilizata pentru preparare apa calda menajera. Presiunea este de 10 bari, iar diametrul de 3/4 ".
Pompa este alcatuita din:
- compresor model RB233GRDC, cu agent frigorific R134a, putere electrica de intrare de 0.895 kW,
- vaporizator: schimbator de caldura cu tub de cupru cu canal intrerior F7.94 mm si aripioare din aluminiu,
- ventilator centrifug, cu 3 viteze, cu puterea electrica la intrare de 68/56/50,
- ventil electronic de destindere a carui deschidere este dirijata de temperatura aerului evacuat de compresor,
- rezervor cu capacitatea de 300 l cu o serpentina de incalzire
- presostat de inalta presiune
- schimbator de caldura solar din otel inoxidabil, cu diametrul conductelor de intrare/iesire apa de DN20 mm,
- panou de control cu afisaj si buton ON/OFF, buton crestere/sus, buton descrestere/jos, buton Cancel (anulare), buton ENTER ( inclusiv CONFIRM/UNLOCK), buton setare ceas/timp, buton DESINFECT, buton functie vacanta, buton E-HEATER.
Afisajul panoului de control contine : controler, sursa de caldura solara externa, functionare mod vacanta, functionare compresor, rezistenta electrica activata, functia de dezinfectie activa, alarma la temperatura ridicata, alarma in stare de protectie/eroare, blocare, unitatea de temperatura, afisaj invalid, pictograma pentru indicarea temperaturii, rezervat, SET setarea temperaturii apei, DAY setarea datei, cronometru, ceasul si setarea ceasului.
*Pompa este livrata cu supapa.
*Debitul de producere apa calda menajera a fost calculat la encart de 50°C cu 10°C temperatura de intrare a apei si 60°C temperatura de iesire a apei.


Pompa de căldură este un dispozitiv foarte eficient pentru a obține căldura necesară pentru întrebuințări diverse. MIDEA a conceput un model de pompă de tip aer-apă pe care o puteți întrebuința pentru încălzirea apei.pompa caldura midea.jpg

Aceasta funcționează pe principiul extragerii căldurii din aer pe care o transferă prin intermediul sistemului special către apă, astfel puteți beneficia în mod constant de apa caldă necesară pentru activitățile cotidiene. Fie că este vorba de spălatul vaselor, de dușul sau baia zilnice, cu ajutorul pompei de căldură veți dispune de energia suficientă pentru a încălzi cantitatea dorită de apă.

Pompele de căldură sunt o alternativă viabilă și mult mai rentabilă față de alte modalități de producere a căldurii, cum ar fi centralele pe combustibili solizi sau lichizi. Aceasta consumă mult mai puțină energie, permițându-vă să economisiți la costurile facturii de electricitate. Tehnologia utilizată de pompa de căldură este una ce și-a dovedit randamentul în timp, fiind o tehnologie ajunsă la maturitate. Perfecționarea sistemului de funcționare al acesteia este în continuă desfășurare, astfel încât să se găsească soluții tot mai accesibile pentru oricine.

Foarte important este aspectul ecologic care este caracteristic și reprezentativ pentru pompele de căldură. Acestea se află printre soluțiile curate sau verzi de obținere a energiei pentru uzul menajer și nu numai, deoarece utilizează resurse regenerabile de energie și consumă mult mai puțină electricitate. Astfel pompa de căldură contribuie activ la reducerea amprentei de carbon și la diminuarea noxelor poluante asociate cu aceasta.

Pompa de căldură de la MIDEA are valabilitate îndelungată, putând să funcționeze fără probleme mult timp. În condițiile unei instalări corecte, durata de viață a acesteia ajunge la peste 25 de ani.

Cu un consum redus și eficiență ridicată, pompa de căldură este foarte apreciată pentru calitățile ecologice, fiind exact ceea ce aveți nevoie pentru a beneficia de confort sporit și risipă minimă de bani și energie!

 

Specificatii tehnice

MODEL RSJ-35/300RDN3-D(S)
TIP AER-APA
TEMP. MAX LUCRU MEDIU AMBIANT 43 °C
TEMP. MIN. LUCRU MEDIU AMBIANT [°C] -7
TEMP. MAXIMA ACM [°C] 60
ALIMENTARE EL. PRINCIPALA 220-240/1/50 V/PH/HZ
DIAMETRU EXTERIOR 650 MM
INALTIME 1920 MM
CAPACITATE DE DEPOZITARE [L] 300
CAPACITATE NOMINALA INCALZIRE [KW] 3
COP 3.6
CURENT ABSORBIT PE INCALZIRE [A] 6.5
DEBIT ACM LA DT=50 GRD [M3H] 0.12
NIVEL DE ZGOMOT 48 DB(A)
AGENT FRIGORIFIC R134A
CANTITATE AGENT FRIGORIFIC 1.2 KG
PRESIUNE AGENT FRIGORIFIC 30/1.2 BAR
DEBIT DE AER 414/355/312 MC/H
RACORD TUR DN20 MM MM
RACORD RETUR DN20 MM MM
RACORD GOLIRE DN20 MM
MASA [KG] 123

Schiță

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa fata de adresa de livrare.

Unde este posibil, livrarea se va face la intrarea in bloc/curte. Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti!

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.
Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI se va plati o taxa de transport in valoare de 20 de lei.

Livrarile in Bucuresti se pot face in 1-2 zile lucratoare dupa confirmarea platii, daca dovada platii s-a facut pana la ora 14.00 in cursul zilei.

Livrarile in tara se pot face in 2 pana la 7 zile lucratoare dupa confirmarea platii, de asemenea daca dovada platii s-a facut pana la ora 14.00 in cursul zilei.

Livrarile in tara se fac de luni pana vineri iar in Bucuresti se poate livra si sambata, la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei de masini Romstal!

Livrarile se fac cu masinile Romstal, iar in cazuri exceptionale cu curierul rapid. Livrarile se fac pe programul de lucru 7:30 - 16:00
Compara
0 produse