Acest website foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.   Accept utilizarea cookie-urilor
 0372 123 101
POMPA DE CALDURA AER-APA MIDEA ACM "COMBO", 1.5KW, REZERVOR 190LT EMAILAT
5.742,00 LEI   Stoc epuizat
#

POMPA DE CALDURA AER-APA MIDEA ACM "COMBO", 1.5KW, REZERVOR 190LT EMAILAT


- 1 %
POMPA DE CALDURA AER-APA MIDEA ACM "COMBO", 1.5KW, REZERVOR 190LT EMAILAT

Cod produs: 81PC1001
Producator: MIDEA Comercial
Garantie: 24 luni
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!


5.742,00 LEI
5.800,00 LEI ( Reducere 1 % )
Pretul include TVA
Pretul include taxa verde: 30.00 Lei
Pretul este pe Bucata
Stoc epuizat
Acelasi produs puteti sa il cumparati si in urmatoarele variante

Descriere


©
Pompa de caldura aer – apa, utilizata pentru preparare apa calda menajera. Presiunea este de 10 bari, iar diametrul de 3/4 ".
Pompa este alcatuita din:
- compresor model PJ125G1C-4DZDE, cu agent frigorific R134a, putere electrica de intrare de 0.515 kW,
- vaporizator: schimbator de caldura cu tub de cupru cu canal intrerior F7 mm si aripioare din aluminiu,
- ventilator centrifug, cu 3 viteze, cu puterea electrica la intrare de 28/26/26,
- ventil electronic de destindere a carui deschidere este dirijata de temperatura aerului evacuat de compresor,
- rezervor cu capacitatea de 190 l cu o serpentina de incalzire
- presostat de inalta presiuune
- panou de control cu afisaj si buton ON/OFF, buton crestere/sus, buton descrestere/jos, buton Cancel (anulare), buton ENTER ( inclusiv CONFIRM/UNLOCK), buton setare ceas/timp, buton DESINFECT, buton functie vacanta, buton E-HEATER.
Afisajul panoului de control contine : controler, sursa de caldura solara externa, functionare mod vacanta, functionare compresor, rezistenta electrica activata, functia de dezinfectie activa, alarma la temperatura ridicata, alarma in stare de protectie/eroare, blocare, unitatea de temperatura, afisaj invalid, pictograma pentru indicarea temperaturii, rezervat, SET setarea temperaturii apei, DAY setarea datei, cronometru, ceasul si setarea ceasului.
*Pompa este livrata cu supapa.
*Debitul de producere apa calda menajera a fost calculat la ecart de 50°C cu 10°C temperatura de intrare a apei si 60°C temperatura de iesire a apei.Aerul reprezintă o sursă de căldură gratuită, disponibilă în cantităţi nelimitate. În pompele de căldură, se poate utiliza ca sursă de căldură doar aerul exterior, care este circulat prin tubulaturi cu ajutorul unui ventilator. Pompele de caldura aer-apa Midea prezinta mai multe functii. Una dintre acestea este reprezentata de functia de incalzire, care se realizeaza prin radiatoare, ventiloconvectoare sau sistem de incalzire in pardoseala. Pompele Midea sunt utilizate si pentru racire, prin intermediul unitatii ventiloconvectoare. De asemenea, cu ajutorul unui boiler, acestea pot produce si apa calda menajera.

Avantajele utilizarii pompelor de caldura aer-apa Midea ca sursa de incalzire:

  • Diminuare considerabila a emisiilor de CO2
  • Un grad ridicat de eficienta si economie de energie
  • Functionare optima, indiferent de conditiile meteorologice
  • Confort superior in cazul utilizarii incalzirii in pardoseala, acesta fiind benefic pentru circulatia sangelui si a intregului metabolism
  • Operare simpla si automatizata datorita interfetei user friendly
  • Durata de viata indelungata

Intr-un circuit închis, la temperaturi joase, un agent de lucru  este evaporat, comprimat, lichefiat şi dilatat, în mod alternativ. În vaporizator se află agentul frigorific în stare lichidă la o presiune joasă. Acesta are o temperatură mai mică decât temperatura sursei de căldură. Astfel, căldura este transferată de la sursa de căldură la agentul frigorific, determinând evaporarea acestuia din urmă. Agentul frigorific în formă gazoasă este comprimat în compresor la o presiune ridicată şi se încălzeşte puternic, astfel încât temperatura acestuia după comprimare este mai mare decât temperatura necesară pentru încălzire şi prepararea acm. Energia produsă de compresor este, de asemenea, transformată în căldură, fiind transferată agentului frigorific. În interiorul condensatorului, agentul frigorific foarte fierbinte şi aflat sub înaltă presiune cedează sistemului de încălzire (radiator de căldură) întreaga căldură, atât cea provenită de la sursa de căldură, cât şi energia de lucru a compresorului preluată sub formă de căldură. În acest fel, agentul frigorific se răceşte puternic şi trece din nou în stare lichidă. În faza următoare, agentul frigorific ajunge prin ventilul de expansiune înapoi la vaporizator. În ventilul de expansiune are loc expansiunea la presiunea iniţială.


Întreg procesul poate fi inversat pentru climatizarea cladirii in anotimpul cald.

pompa de caldura aer apa

 

 

 

Specificatii tehnice

MODEL RSJ-15/190RDN3-D
TIP AER-APA
TEMP. MAX LUCRU MEDIU AMBIANT 43 °C
TEMP. MIN. LUCRU MEDIU AMBIANT [°C] -7
TEMP. MAXIMA ACM [°C] 70
ALIMENTARE EL. PRINCIPALA 220-240/1/50 V/PH/HZ
DIAMETRU EXTERIOR 568 MM
INALTIME 1640 MM
CAPACITATE DE DEPOZITARE [L] 190
CAPACITATE NOMINALA INCALZIRE [KW] 1.5
COP 3.6
CURENT ABSORBIT PE INCALZIRE [A] 6.5
DEBIT ACM LA DT=50 GRD [M3H] 0.062
NIVEL DE ZGOMOT 41 DB(A)
AGENT FRIGORIFIC R134A
CANTITATE AGENT FRIGORIFIC 0.95 KG
PRESIUNE AGENT FRIGORIFIC 26/12 BAR
DEBIT DE AER 218/202/178 MC/H
RACORD TUR DN20 MM MM
RACORD RETUR DN20 MM MM
RACORD GOLIRE DN20 MM
MASA [KG] 94

Schiță

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa fata de adresa de livrare.

Unde este posibil, livrarea se va face la intrarea in bloc/curte. Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti!

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.
Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI se va plati o taxa de transport in valoare de 20 de lei.

Livrarile in Bucuresti se pot face in 1-2 zile lucratoare dupa confirmarea platii, daca dovada platii s-a facut pana la ora 14.00 in cursul zilei.

Livrarile in tara se pot face in 2 pana la 7 zile lucratoare dupa confirmarea platii, de asemenea daca dovada platii s-a facut pana la ora 14.00 in cursul zilei.

Livrarile in tara se fac de luni pana vineri iar in Bucuresti se poate livra si sambata, la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei de masini Romstal!

Livrarile se fac cu masinile Romstal, iar in cazuri exceptionale cu curierul rapid. Livrarile se fac pe programul de lucru 7:30 - 16:00
Compara
0 produse