POMPA DE CALDURA AER-APA JOASA TEMPERATURA PHNIX, INCALZIRE APA PISCINA PASRW 030 11.5KW

Adauga un review

7,200.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Pompa de caldura ideala pentru incalzirea apei din piscine. Aceasta extrage caldura din aer si o transfera apei printr-un mecanism special. Avantajele unei astfel de pompe sunt foarte importante. Pompa de caldura este economica, consumand cu pana la de 5 ori mai putina energie decat produce. Astfel, economisiti substantial cheltuielile pentru factura de electricitate. In acelasi timp, consumul redus este semnificativ pentru ca ajuta la protejarea mediului inconjurator. Durabilitatea este un alt aspect important de luat in calcul. Aceasta rezista fara probleme o lunga perioada de timp, in conditiile in care instalarea si manevrarea se fac in mod corect, conform instructiunilor de utilizare.

Caracteristici:
- Compresor rotativ cu R410A;
- Display LED;
- Design clasic al carcasei;
- Comanda prin Wi-Fi ca optional;
- Carcasa de plastic ca optional;
- Carcasa ultra-subtire cu grosime de 200 mm;
- Schimbator de caldura cu aripioare aurii (protectie anticoroziune buna);
- Eficienta ridicata;
- Sistem digital de comanda

Pentru a funcționa corespunzător și pentru a rezista mult timp, orice piscină are nevoie de un sistem pentru încălzirea apei. Temperatura potrivită a apei din piscină este esențială pentru a ne putea bucura de beneficiile înotului, sporturilor în apă sau simplei relaxări. Pompa de căldură aer-apă de la PHNIX asigură exact temperatura confortabilă pentru corpul uman și ideală pentru a putea desfășura activitățile preferate în apă.

Puterea termică a pompei este una redusă, astfel este prevenit consumul inutil de energie. Apa primește suficientă căldură, ce a fost convertită în prealabil de la aer, pentru a se asigura un mediu adecvat. Nu este nevoie de o putere mai mare, atâta timp cât este suficientă una mai scăzută pentru a asigura condițiile ideale petru utilizarea piscinei. Consumul este mult diminuat, la fel și costurile aferente.

Oricine dispune de o piscină știe că aceasta devine inutilizabilă dacă nu este dotată cu sistemele și aparatele necesare pentru a o putea pune în folosință. Cu ajutorul dotărilor corespunzătoare avem grijă ca piscina și apa din aceasta să poată fi în bună stare pentru mai mult timp, fără deteriorări serioase. Utilizând pompa de căldură aer-apă, special concepută pentru a furniza o temperatură mai joasă, vom dispune de toate beneficiile mersului la piscină. În plus, vom avea garantat un consum mult redus de energie.

Pompa de căldură este un dispozitiv ecologic și foarte economic. Aceasta furnizeză de cinci ori mai multă energie decât consumă. Astfel, veți realiza că cheltuielile pentru facturi vor deveni și ele mult mai mici.

Alegând pompa de căldură aer-apă veți contribui și la diminuarea poluării aerului. Efectele nocive ale poluării se fac resimțite tot mai mult, astfel că investiția în dispozitive performante, cu mare eficiență este una ce ajută și la protejarea mediului. Foarte avantajoasă pentru dvs, aceasta asigură cel mai bun confort, cu un consum foarte mic.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND PHNIX
TIP AER-APA
MODEL PASRW 030
AGENT FRIGORIFIC R410A
INALTIME [MM] 605 MM
LATIME [MM] 372 MM
MASA [KG] -
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri