POMPA DE CALDURA AER-APA JOASA TEMPERATURA PHNIX, INCALZIRE APA PISCINA PASRW 020 8.2KW

Adauga un review

  • -20 %

3,200.01 LEI (Reducere 20%)

2,560.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Pompa de caldura ideala pentru incalzirea apei din piscine. Aceasta extrage caldura din aer si o transfera apei printr-un mecanism special. Avantajele unei astfel de pompe sunt foarte importante. Pompa de caldura este economica, consumand cu pana la de 5 ori mai putina energie decat produce. Astfel, economisiti substantial cheltuielile pentru factura de electricitate. In acelasi timp, consumul redus este semnificativ pentru ca ajuta la protejarea mediului inconjurator. Durabilitatea este un alt aspect important de luat in calcul. Aceasta rezista fara probleme o lunga perioada de timp, in conditiile in care instalarea si manevrarea se fac in mod corect, conform instructiunilor de utilizare.

Caracteristici:
- Compresor rotativ;
- Display LED;
- Design clasic al carcasei;
- Comanda prin Wi-Fi ca optional;
- Carcasa de plastic ca optional;
- Carcasa ultra-subtire cu grosime de 200 mm;
- Schimbator de caldura cu aripioare aurii (protectie anticoroziune buna);
- Eficienta ridicata;
- Sistem digital de comanda

POMPA DE CALDURA PHNIX PENTRU PISCINA MODEL PASRW 020, 8.2KW

Pompa de căldură reprezintă un mod ecologic și foarte eficient pentru încălzirea apei din piscină. Pompa consumă foarte puțină energie, utilizând un mecanism de extragere a căldurii din aer, răspândind-o apoi acolo unde se dorește.

Sistemul de funcționare este cel asemănător unui frigider. Pompa extrage căldura dintr-o parte și o distribuie în altă parte. Aceast mecanism este foarte eficient prin consumul redus de energie raportat la cantitatea de energie produsă.

Această pompă va reduce cu de pâna la 5 ori prețul facturii de la electricitate, prin aceasta dovedindu-se a fi o alternativă foarte prietenoasă cu mediul înconjurător. Pompele de căldură reprezintă un mod ecologic de a produce căldura necesară, fiind foarte eficiente și rentabile.

 Poate fi utilizată fără probleme foarte multă vreme, durata de viață fiind una ridicată, de 25 de ani. Dacă instalarea se face conform instrucțiunilor, nu există motive ca pompa să se defecteze.

Pompa de căldură reprezintă o investiție sigură de viitor, fiind foarte rentabilă. Un astfel de sistem utilizează o cantitate foarte mica de energie pentru a funcționa. Cantitatea de energie consumată este de 5 ori mai mica față de cantitatea de energie produsă. Astfel că pompa de căldură este una dintre cele mai importante variante de încălzire, fiind o alternativă viabilă pentru a putea înlocui cu succes alte modalități de încălzire.

 Pompa a fost proiectată pentru a asigura încălzirea piscinelor și bazinelor cu apă, fie că este vorba de piscine private sau aparținând hotelurilor, SPA-urilor, ori piscine publice. Pentru cazurile din urmă, investiția este una care va aduce beneficii nete, cum ar fi faptul că pompa consumă foarte puțină energie, rezistă mult timp și asigură tot confortul de care este nevoie la prețuri foarte mici.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND PHNIX
TIP AER-APA
MODEL PASRW 020
AGENT FRIGORIFIC R410A
INALTIME [MM] 605 MM
LATIME [MM] 372 MM
MASA [KG] -
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri