POMPA CIRCULATIE, GRUNDFOS MAGNA3, 50-120 F 280 1x230V PN6/10

Adauga un review

7,500.00 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Garantie 24 luni
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

(br)
Pompa de circulatie, cu control integrat care permite reglarea parametrilor la cerintele reale ale sistemului. Aceasta are
Indexul de Eficienta Energetica (EEI), conform prederilor din Regulamentului Uniunii Europene EC 641/2009.(br)
Este destinata pentru circulatia lichidelor in sisteme de incalzire, de apa calda menajera,(br)
de racire si aer conditionat. Aceasta poate fi folosita si in sisteme cu pompe de caldura sol si sisteme de incalzire solara.
(br)
Pompa are 4 moduri de functionare: mod normal, oprire, functionare dupa curba minima, functionare dupa curba maxima.(br)
In modul de functionare normal, dispune de 6 moduri de control: AUTOADAPT, pompa adaptandu-se la cerintele din sistem, FLOWADAPT,
cand pompa va rula AUTOADAPT si va asigura un debit care nu depaseste niciodata valorea FLOWLIMIT introdusa, presiune
proportionala, presiune constanta, temperatura constanta si curba constanta. (br)
Pentru un consum redus de energie aceasta dispune de un program de noapte.(br)
Lichidele trebuie sa fie curate, diluate si neexplozive, sa nu contina particule solide sau fibre care pot ataca pompa mecanic
sau chimic. Pompa poate fi folosita pentru pomparea amestecurilor de apa si etilen glicol cu concentratie de pana la 50%.
Produsul poate comunica cu Grundfos Go Remote si alte pompe pompe MAGNA 3 de acelasi tip via radioului incorporat.(br)
Modalitatea de instalare: cu arborele motorului in pozitie orizontala pentru o racire adecvata. (br)
Nu necesita protectie externa la motor, acesta avand incorporta protectie termica la suprasarcina lenta si blocare.(br)
Kitul de izolatie pentru pompele din sistemele de incalzire se livreaza cu pompa. In cazul in care pompa este folosita in
sistemele de aer conditionat si de racire (pana la -10 [grd C]), trebuie comandate carcase de izolatie speciale.

Pompa Grundfos Magna 3

MAGNA3
Mai mult decat o pompa
Gama completa de pompe circulatie inteligente, de înalta eficienta pentru încalzire, racire, sisteme de pompe de caldura si aplicatii de apa calda menajera
.

MAGNA3 este o pompa de circulatie bazata pe tehnologia MAGNA, testata si verificata în timp, si pe experienta Grundfos în pompe electronice de top pentru aplicatii industriale. Motorul cu magnet permanent, functia AUTOADAPT si convertizorul de frecventa integrat fac înca parte din pachetul MAGNA, dar am adaugat noi tehnologii, inovatoare. Rezultatul este o pompa inteligenta, revolutionara care dispune de fiabilitatea de neegalat a tehnologiei Grundfos.
 

GAMA COMPLETA – perfecta pentru instalatii în cladiri comerciale si costuri scazute ale ciclului de viata

CEA MAI BUNA EFICIENTA DE PE PIATA – minimizarea costurilor energiei

INTELIGENTA AVANSATA – reducerea costurilor de investitii si câstigarea unui control complet asupra instalatiei

FIABILITATE DOVEDITA – bazata pe 40 de ani de experienta si 1 milion de ore de testare INSTALARE USOARA – economie de timp si efort Grundfos

 

  • Gama completa înseamna alegerea perfecta

Gama extinsa MAGNA 3 cu înaltimea de pompare maxima de 18 m si debite maxime de 70 m3/h are mai mult de 150 pompe simple si duble din fonta sau din otel inoxidabil. Înseamna ca este mult mai usor sa adaptezi MAGNA3 pentru orice punct de functionare si sa reduci atât costurile de cumparare cât si costurile energiei în acest proces.

  • Magna înseamna tehnologie avansata

Grundfos continua sa stabileasca ritmul pentru pompele de circulatie si este alegerea perfecta, daca sunteti în cautarea celor mai eficiente solutii din punctde vedere energetic si cea mai rapida recuperare a investitiilor. Pentru a obtine eficienta energetica revolutionara a pompei MAGNA3, am optimizat suplimentar pompele hidraulice, am încorporat senzorul nostru de presiune diferentiata, brevetat Grundfos, iar pierderile sunt reduse si prin trecerea la un rotor compozit si un stator compact. Rezultatul este o pompa de circulatie de înalta eficienta si compatibila, cu o valoare EEI ce transforma cerintele stricte ale EuP 2015 în reguli învechite.

  • Pompa de circulatie Magna3 GrundfosPompa de circulatie multifunctionala

Ca si predecesoarea sa, noua MAGNA3 este pompa ideala pentru încalzire si racire, precum si pentru sistemele de circulatie a apei calde menajere. Acesta este conceputa pentru a face fata lichidelor pâna la -10°C, adica este adecvata atât pentru aplicatiile industriale dificile cât si pentru sisteme de pompe de caldura cu sursa subterana (GSHP). În plus, temperatura lichidului (de la -10°C la 110°C) acum este independenta de temperatura ambientala (de la 0°C la + 40°C). Deci indiferent daca proiectul dumneavoastra necesita încalzire sau racire - MAGNA3 este pompa potrivita.

 

Înlocuiti si economisiti bani

Stiati ca schimbarea sistemului de pompe vechi poate duce la economii de energie de pâna la 80%. Grundfos ofera mai multe solutii de salvare a energiei, în functie de starea sistemului dumneavoastra de pompe. Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati reprezentantul Grundfos local.

Construita pentru managementul cladirilor

Modulele optionale CIM suporta toate standardele comune fieldbus, la care MAGNA3 este completarea perfecta pentru orice sistem BMS .

Contor de energie termica

Pompa grundfos magna3MAGNA3 dispune de un contor de energie termica încorporat ce poate monitoriza distributia energiei termice a sistemului si consumul pentru a evita facturile mari la energie cauzate de dezechilibre ale sistemului. Contorul de energie termica are o precizie între +/-1% si +/-10%, în functie de punctul de functionare, si reduce costul de instalare în sistem al unui dispozitiv separat de masurare a energiei.

Cerinte reduse pentru supape de echilibrare

Noua functie FLOW LIMIT si modulul de control FLOW ADAPT va permite sa stabiliti o limita maxima de debit pentru pompa dumneavoastra MAGNA3. Pompa monitorizeaza continuu debitul pentru a se asigura ca debitul dorit nu este depasit în conditiile stabile. Acest lucru scade riscul de dezechilibru al sistemului, reduce nevoia de supape de echilibrare si îmbunatateste eficienta energetica globala a sistemului. Pentru a se conforma limitarilor de debit ale sistemului, pompa va ajusta performantele sale la un punct stabilit dat, ce reduce vizibil consumul de energie.

Comunicarea wireless între doua pompe simple

MAGNA3 este dotata cu tehnologie wireless care îi permite sa se conecteze la o alta pompa MAGNA3. Utilizând wizard-ul încorporat, conexiunea la o pompa cuplata în paralel este rapida si usor de realizat. cele doua pompe sunt astfel controlate împreuna, în cascada, alternativ sau prin modalitatea de back-up

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL MAGNA3 50-120 F
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 110
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] -10
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 12
DEBIT MAXIM [M3H] 35.2
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
CURENT NOMINAL MAXIM [A] 2.37 A
GRAD DE PROTECTIE X4D
INALTIME [MM] 376 MM
LATIME [MM] 237 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri