POMPA CIRCULATIE, DAB VS, 35/150

Adauga un review

1,100.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Este o pompa de circulatie folosita pentru circulatia apei calde, atat in sisteme inchise, cat si in sisteme deschise.
Corpul pompei este din bronz cu rotor umed, avand rotorul din tehnopolimer. Prevazuta cu un separator de aer din alama. Carcasa motorului electric este turnata din aluminiu turnat. Axul este realizat din otel inoxidabil si este montat pe rulmenti din grafit, lubrifiati de lichidul pompat.
Motorul electric este de tip asincron cu doi poli. Nu este necesara protectia motorului la suprasarcina.
Pompa se instaleaza cu arborele motor in pozitie orizontala.
Fluidul pompat trebuie sa fie curat, sa nu contina contaminanti solizi sau uleiuri, sa nu fie vascos, sa fie neutru din punct de vedere chimic, sa fie apropiat de proprietatile apei ( maxim 30% glicol)

Pompa de circulație a apei calde de la Dab are rolul de a scurta timpul de circulație a apei calde. În acest fel putem utiliza dușul fără să fie nevoie să așteptăm prea mult timp până la sosirea apei calde. Pompa de circulație poate fi utilizată atât în cadrul sistemelor închise de furnizare a apei, cât și în cadrul sistemelor deschise.

Avantajul major al utilizării unei astfel de pompe este faptul că ne ajută să obținem o eficiență energetică mult mai ridicată. Prin reducerea timpului de așteptare este redus și consumul energetic, ceea ce duce la scăderea costurilor aferente acestuia. Pompa este utilă atât în cazul în care folosim apa extrasă cu ajutorul unui hidrofor, cât și în cazul apei provenite de la sistemul național de furnizare a apei.

Pompa înlocuiește rapid apa rece din țevi cu apă caldă, astfel vom beneficia de apa caldă pentru duș, baie sau spălat vase mult mai repede. Este destul de neplăcut să așteptăm secunde bune sau chiar minute până ajunge apa caldă la noi, în special atunci când ne grăbim. Utilizând pompa de circulație vom scăpa de acest neajuns care apare mai ales dacă întrebuințăm instanturi pentru producerea apei calde menajere ori centrale termice cu funcție de încălzire a apei în scop menajer.

Pompa contribuie la creșterea randamentului boilerului, centralei de încălzire ori instantului. Dacă prepararea apei calde durează prea mult înseamnă că se utilizează un surplus de energie, iar apa rece care se găsește pe țeavă urmează să fie irosită. În acest fel consumăm mai multe resurse și plătim mai mult la facturile pentru utilități. Pompa de circulație va diminua timpul de preparare a apei calde, ceea ce ne crează un confort sporit și ne ajută la economisire.

Vom beneficia de apa caldă în mod constant, fără timp de așteptare, economisind bani și resurse. Totul cu ajutorul pompei de circulație a apei calde de la Dab!

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND DAB
MODEL VS 35/150
TIP CONSTRUCTIV CIRCULATIE
MATERIAL BRONZ
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 85
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] -10
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 4.28
DEBIT MAXIM [M3H] 3
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
RACORD ASPIRATIE [TOLI] 1 1/2 TOLI
RACORD REFULARE [TOLI] 1 1/2 TOLI
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE NOMINALA [KW] 0.055 KW
CURENT NOMINAL MAXIM [A] 0.24 A
TURATIE MAXIMA [RPM] 2470
GRAD DE PROTECTIE IP 44
INALTIME [MM] 150 MM
LATIME [MM] 124 MM
ADANCIME [MM] 124 MM
MASA [KG] 2.6
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri