POMPA CIRCULATIE, DAB EVOTRON, 60/130 SOL

Adauga un review

920.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

(br)
DAB Evotron 60/130 SOL , o pompa electronica pentru circulatia apei n sistemele solare si de energie geotermala . Pompele
avansate DAB dispun de o tehnologie n care se aplica motor cu magnet permanent si un convertizor de frecventa ce asigura
eficienta maxima n toate aplicatiile . Intreaga gama de pompe EVOTRON a primit clasa de eficienta energetica A.(br)
Functionarea pompei poate fi setata in fuctie de situatie, cu ajutorul panoului de control, pe care sunt afisate setarile facute.
Astfel pompa poate functiona in trei moduri de control diferite: cu presiune constanta (pe una din cele doua curbe), cu presiune
proportionala (pe una din cele trei curbe) si cu turatie constanta (pe una din cele trei curbe).(br)
Corpul pompei este din fonta, fiind izolat termic. Motorul este sincron cu rotor umed din tehnopolimer, arbore din ceramica si
carcasa din aluminiu. (br)
Fluidul pompat trebuie sa fie curat, fara uleiuri minerale, solide, sa nu fie vascos, sa fie neutru din punct de vedere chimic si
sa aiba aproximativ proprietatile apei, continutul de glicol sa nu depaseasca 30%.

POMPA DE CIRCULATIE APA CALDA EVOTRON

pompe dab

pompa dab evotron

POMPA CIRCULATIE ELECTRONICA DAB, EVOTRON 60/130 SOL

Pompa electronica de circulatie folosita in instalatiile domestice de incalzire sau racire, in circuit inchis sau deschis. Pompa se incadreaza in clasa A de eficienta energetica, avand implicit un consum scazut de energie, totul datorita convertorului de frecventa si al motorului sincron cu magnet permanent. Dispozitivul electronic, ce face parte din componenta pompei, detecteaza automat schimbarile cerute de instalatia de incalzire sau racire, adaptand performanta pompei la cerere, intotdeauna cu un consum scazut de energie si cu o eficienta optima. 


pompa de circulatie dab evotronDe asemenea functionarea pompei poate fi setata in fuctie de situatie, cu ajutorul panoului de control, pe care sunt afisate setarile facute. Astfel pompa poate functiona in trei moduri de control diferite: cu presiune constanta (pe una din cele doua curbe), cu presiune proportionala (pe una din cele trei curbe) si cu turatie constanta (pe una din cele trei curbe). Functia Smart Sleep permite un consum de energie imbunatatit si optimizat pe timpul noptii. Corpul pompei este din fonta, fiind izolat termic. Motorul este sincron cu rotor umed din tehnopolimer, arbore din ceramica si carcasa din aluminiu. Fluidul pompat trebuie sa fie curat, fara uleiuri minerale, solide, sa nu fie vascos, sa fie neutru din punct de vedere chimic si sa aiba aproximativ proprietatile apei, continutul de glicol sa nu depaseasca 30 %.

Livrat cu un conector special care permite conexiuni electrice simple si rapide la instalare. Contine deasemenea un kit de carcas? pentru izolare care se adauga reducând în mod semnificativ dispersia de caldura. 
 
Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND DAB
MODEL EVOTRON 60/130 SOL
TIP CONSTRUCTIV CIRCULATIE
MATERIAL FONTA
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 110
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] -10
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 6
DEBIT MAXIM [M3H] 3.6
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
RACORD ASPIRATIE [TOLI] 1 1/2 TOLI
RACORD REFULARE [TOLI] 1 1/2 TOLI
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE NOMINALA [KW] 0.043 KW
CURENT NOMINAL MAXIM [A] 0.32 A
TURATIE MAXIMA [RPM] N/A
GRAD DE PROTECTIE IP X4
INALTIME [MM] 130 MM
LATIME [MM] 140 MM
ADANCIME [MM] 200.5 MM
MASA [KG] 2.7
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri