POMPA CIRCULATIE, DAB EVOPLUS, B 60/240.50 M

Adauga un review

5,300.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

(br)
Pompa de circulatie cu consum redus de energie, folosita pentru pomparea apei din instalatiile de incalzire, ventilare si
conditionare aer din cladiri rezidentiale, cat si industriale. (br)
Aceasta are instalat un dispozitiv electronic, care sesizeaza schimbarile cerute de instalatie si automat adapteaza performantele
in acord cu cerintele. (br)
Pompa are 5 moduri de functionare ce pot fi selectate de pe panoul de comanda: inaltime de pompare variabila direct proportional
cu debitul, inaltime de pompare constanta indiferent de variatia debitului, pe curbe de functionare la turatie constanta,
inaltime de pompare variabila in functie de temperatura, temperatura constanta a apei.(br)
Motorul are protectie interna si astfel, protectia externa nu mai este necesara.(br)
Fluidul trebuie sa fie curat, sa nu contina contaminanti solizi sau uleiuri, sa nu fie vascos, sa fie neutru din punct de vedere
chimic, sa fie apropiat de proprietatile apei (maxim 30% glicol). Indexul de Eficienta Energetica (EEI) este in conformitate cu
prevederile din Regulamentului Uniunii Europene EC 641/2009. (br)
Pozitia de instalare: cu arborele motor in pozitie orizontala.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Pompa electronică EvoPlus de la Dab pentru recircularea apei este concepută conform celor mai înalte standarde de mediu în vigoare, având un consum mic de energie și contribuind la sporirea confortului termic și a eficienței energetice a locuințelor. Pompa poate fi instalată pentru mai multe tipuri de sisteme care funcționează cu agent termic pe bază de apă. Pompa poate fi utilizată în cadrul sistemului de preparare a apei calde menajere pentru producerea rapidă a apei calde.

De obicei, pompa se montează alături de boiler pentru a eficientiza consumul de energie al acestuia și pentru a proteja sistemul și instalația termică. Pentru monitorizarea corectă a funcționării pompei de circulație, este necesar ca aceasta să fie amplasată într-un loc vizibil și ușor accesibil. Pompa reduce timpul în care apa caldă ajunge la robinet cu până la 80%. Astfel nu este nevoie să aștepăm prea mult până când apa se încălzește și poate fi utilizată. Acest lucru este cu precădere deranjant atunci când ne grăbim. Timpul îndelungat de preparare a apei calde solicită boilerul și presupune un consum ridicat de energie. Utilizarea pompei de recirculare a apei ne ajută să salvăm bani și să prevenim risipa de energie. În acest mod putem contribui și la diminuarea poluării atmosferice, reducându-se cantitatea de emisii poluate ca urmare a consumului ridicat de energie. Avem posibilitatea de a opta pentru unul dintre cele cinci programe speciale din dotare.

Pompa este prevăzută cu panou de comandă care facilitează reglarea acesteia și ne ajută să verificăm cu ușurință modul ei de funcționare. Programele țin cont de înălțimea de pompare și de debitul apei, oferind soluții variate pentru a putea alege pe cea mai convenabilă. O putem folosi și în cadrul sistemelor de răcire, precum instalațiile de aer condiționat sau cele de ventilație. Pompa EvoPlus este creată prin folosirea celor mai inovatoare tehnologii în domeniu, oferind performanțe înalte, fiabilitate ridicată și asigurând protecție pentru instalațiile de cimatizare.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND DAB
MODEL EVOPLUS B 60/240.50 M
TIP CONSTRUCTIV CIRCULATIE
MATERIAL FONTA
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] +110
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] -10
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 6.05
DEBIT MAXIM [M3H] 26
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 16
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE NOMINALA [KW] 0.26 KW
CURENT NOMINAL MAXIM [A] 1.35 A
TURATIE MAXIMA [RPM] 2900
GRAD DE PROTECTIE IP44
INALTIME [MM] 413 MM
LATIME [MM] 222 MM
ADANCIME [MM] 240 MM
MASA [KG] 21.4
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri