POMPA CIRCULATIE, DAB EVOPLUS, B 120/340.65 M

Adauga un review

8,000.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

(br)
Pompa de circulatie cu consum redus de energie, folosita pentru pomparea apei din instalatiile de incalzire, ventilare si
conditionare aer din cladiri rezidentiale, cat si industriale. (br)
Aceasta are instalat un dispozitiv electronic, care sesizeaza schimbarile cerute de instalatie si automat adapteaza performantele
in acord cu cerintele. (br)
Pompa are 5 moduri de functionare ce pot fi selectate de pe panoul de comanda: inaltime de pompare variabila direct proportional
cu debitul, inaltime de pompare constanta indiferent de variatia debitului, pe curbe de functionare la turatie constanta,
inaltime de pompare variabila in functie de temperatura, temperatura constanta a apei.(br)
Motorul are protectie interna si astfel, protectia externa nu mai este necesara.(br)
Fluidul trebuie sa fie curat, sa nu contina contaminanti solizi sau uleiuri, sa nu fie vascos, sa fie neutru din punct de vedere
chimic, sa fie apropiat de proprietatile apei (maxim 30% glicol). Indexul de Eficienta Energetica (EEI) este in conformitate cu
prevederile din Regulamentului Uniunii Europene EC 641/2009. (br)
Pozitia de instalare: cu arborele motor in pozitie orizontala.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Dab Evoplus este o pompă de recirculație a apei care poate fi utilizată pentru o multitudine de aplicații. Cu un consum foarte redus de energie, pompa Evoplus contribuie la eficiența energetică a sistemelor de încălzire, de climatizare sau de ventilație. Aceasta este realizată conform standardelor de eficientizare și reducere a poluării implementate datorită directivelor U.E. Instalarea pompei de recirculare a apei EvoPlus are scopul de a produce apa caldă mult mai repede și de a reduce timpul și consumul de energie. Astfel, dacă în mod normal apa caldă ajunge după un anumit timp la destinație, cu ajutorul pompei timpul se reduce cu până la 80%. În acest fel, putem beneficia de apă caldă aproape instant, fără să irosim energie și apa rece de pe conducte. Instalația de apă caldă are nevoie de mai mult timp pentru a încălzi apa. În funcție de tipul instalației, putem selecta unul dintre cele cinci tipuri de programe încorporate, în funcție de caracteristicile sistemului și de topografia instalației.

Pompa reduce din uzura instalației și împiedică funcționare inutilă a sistemului. Acest lucru duce la protecția instalației și la prelungirea duratei de viață a sistemului de încălzire sau a boilerului. Programul de funcționare este simplu de reglat datorită interfeței din dotarea pompei.

Pompa EvoPlus are capacitatea de a pompa apa până la o înălțime de aproximativ 12 metri, fiind utilă și pentru case sau clădiri multietajate. Aceasta asigură distribuție rapidă și egală a apei calde în orice punct al locuinței. În cazul în care este folosită pentru instalații cu rol de răcire, pompa asigură furnizarea rapidă a agentului termic prin care se realizează climatizarea încăperilor. Acest lucru duce la economii substanțiale la consumul de energie, costuri reduse de exploatare și durată mult mai ridicată de viață a instalației. Este redusă uzura instalației și este asigurată funcționalitatea acesteia. Pompa se montează într-un loc ușor accesibil, pentru facilitarea operațiunilor de verificare sau inspectare.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND DAB
MODEL EVOPLUS B 120/340.65 M
TIP CONSTRUCTIV CIRCULATIE
MATERIAL FONTA
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 110
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] -10
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 12.1
DEBIT MAXIM [M3H] 44.2
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 16
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE NOMINALA [KW] 0.73 KW
CURENT NOMINAL MAXIM [A] 3.45 A
TURATIE MAXIMA [RPM] 2900
GRAD DE PROTECTIE IP44
INALTIME [MM] 443 MM
LATIME [MM] 280 MM
ADANCIME [MM] 340 MM
MASA [KG] 24.6
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri