POMPA CIRCULATIE, DAB EVOPLUS, B 120/250.40 M

Adauga un review

5,099.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

(br)
Pompa de circulatie cu consum redus de energie, folosita pentru pomparea apei din instalatiile de incalzire, ventilare si
conditionare aer din cladiri rezidentiale, cat si industriale. (br)
Aceasta are instalat un dispozitiv electronic, care sesizeaza schimbarile cerute de instalatie si automat adapteaza performantele
in acord cu cerintele. (br)
Pompa are 5 moduri de functionare ce pot fi selectate de pe panoul de comanda: inaltime de pompare variabila direct proportional
cu debitul, inaltime de pompare constanta indiferent de variatia debitului, pe curbe de functionare la turatie constanta,
inaltime de pompare variabila in functie de temperatura, temperatura constanta a apei.(br)
Motorul are protectie interna si astfel, protectia externa nu mai este necesara.(br)
Fluidul trebuie sa fie curat, sa nu contina contaminanti solizi sau uleiuri, sa nu fie vascos, sa fie neutru din punct de vedere
chimic, sa fie apropiat de proprietatile apei (maxim 30% glicol). Indexul de Eficienta Energetica (EEI) este in conformitate cu
prevederile din Regulamentului Uniunii Europene EC 641/2009. (br)
Pozitia de instalare: cu arborele motor in pozitie orizontala.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Pompa electronică Evoplus de la Dab are un consum mult mai mic de energie și poate funcționa în conci moduri diferite. Pompa este ideală pentru a pompa apa în cadrul instalațiilor termice sau de ventilație, fiind simplu de montat și de utilizat. Pompa este dotată cu panou de comandă de unde putem selecta programul de funcționare pe care-l dorim, în funcție de necesități. Astfel, în funcție de temperatura sau presiunea apei pe care le considerăm adecvate nevoilor noastre, ori dacă înălțimea de pompare este necesar să fie variabilă sau constantă, avem posibilitatea de a alege unul dintre programele disponibile care se pliază cel mai bine pe cerințele noastre.

Modul eficient de a funcționa și versatilitatea pompei Evoplus o fac excelentă pentru asigurarea celui mai bun confort din locuința noastră. Cu ajutorul pompei putem beneficia de aprovizionarea cu apă necesară pentru crearea condițiilor propice pentru un trai confortabil și modern. Este ideală pentru locuințele sau clădirile care nu sunt racordate la apă, fiind o investiție care se amortizează cu destulă ușurință, ținând cont de faptul că presupune costuri de exploatare extrem de reduse. Apa utilizată nu este contorizată, ceea ce înseamnă că putem dispune de cantitatea de apă utilă fără costuri adiționale.

Pompa este prevăzută cu protecție specială pentru cazul în care temperaturile sunt sub limita înghețului. Pompa funcționează ireproșabil chiar dacă afară este ger, iar frigul nu influențează performanțele acesteia. Fiind complet automatizată, pompa nu necesită intervenție regulată sau supraveghere. Mecanismele speciale de protecție cu care este prevăzută asigură durabilitatea și rezistența acesteia, fără riscul defecțiunilor majore.

Pompa are un design compact și dimensiuni reduse pentru a se încadra cu ușurință în orice loc dorim să o amplasăm. Se montează fără dificultate și nu necesită ajutor specializat.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND DAB
MODEL EVOPLUS B 120/250.40 M
TIP CONSTRUCTIV CIRCULATIE
MATERIAL FONTA
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 110
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] -10
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 11.9
DEBIT MAXIM [M3H] 24
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 16
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE NOMINALA [KW] 0.4651 KW
CURENT NOMINAL MAXIM [A] 2.2 A
TURATIE MAXIMA [RPM] 2900
GRAD DE PROTECTIE IP44
INALTIME [MM] 419 MM
LATIME [MM] 230 MM
ADANCIME [MM] 340 MM
MASA [KG] 20
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri