POLIZOR UNGHIULAR BOSCH GWS 750-125, DIAMETRU DISC 125mm, 750W

Adauga un review

290.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Polizorul unghiular profesional Bosch GWS 750-125 este performant si sub suprasarcina datorita motorului de 750 W, asigura
confort ridicat de operare datorita circumferintei mici a manerului, este perfect pentru utilizare universala si prezinta durata
lunga de serviciu si aparatoare anti-praf prin fante de ventilare dezvoltate special.Produsul este recomandat pentru slefuirea
materialului de acoperire, a materialului plastic si a pietrei, precum si pentru gaurirea uscata in piatra.Caracteristici si
avantaje principale:protectia anti-repornire (impiedica repornirea automata a sculei electrice dupa intreruperea
curentului);capota de protectie rezistenta la torsiune si protectie anti-repornire pentru un grad ridicat de protectie a
utilizatorului;pretabil la lucrari in locuri inguste datorita carcasei transmisiei mici;buton mare de blocare a axului pentru
schimbarea simpla si rapida a accesoriului.

La Romstal poti alege polizorul unghiular profesional Bosch GWS 750-125 o scula electrica performanta care asigura confort ridicat de operare datorita circumferintei mici a manerului. Aparatul este perfect pentru utilizare universala si prezinta durata lunga de serviciu si aparatoare anti-praf prin fante de ventilare dezvoltate special.

Avantaje:

·         protectia anti-repornire (impiedica repornirea automata a sculei electrice dupa intreruperea curentului)

·         capota de protectie rezistenta la torsiune

·         pretabil la lucrari in locuri inguste datorita carcasei transmisiei mici

·         buton mare de blocare a axului pentru schimbarea simpla si rapida a accesoriului

·         flux imbunatatit de aer pentru prevenirea cresterii temperaturii

·         functie de selectare a turatiei

·         racire imbunatatita a motorului pentru lucrul in regim continuu

Polizorul unghiular profesional Bosch GWS 750-125 are platforma noua motor, putere mare si cuplu puternic dar si un design ergonomic asigurat de manerul rotund, adaptat dimensiunilor palmei care va face lucrul cu acesta o placere.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND BOSCH
TIP POLIZOR UNGHIULAR GWS 750-125
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri