POLIZOR UNGHIULAR BOSCH GWS 750-115, DIAMTRU DISC 115mm, 750W

Adauga un review

290.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Pretul include taxa verde: 3.36 Lei
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Polizorul unghiular profesional Bosch GWS 750-115 este performant si sub suprasarcina datorita motorului de 750 W, asigurand
confort ridicat de operare datorita circumferintei mici a manerului. Acest aparat electric artilizare unie o uversala si prezinta
durata lunga de serviciu. Produsul este recomandat pentru slefuirea materialului de acoperire, materialului plastic si pietrei,
precum si pentru gaurirea uscata in piatra.Bosch GWS 750-115 este dotat cu aparatoare anti-praf si cu protectie anti-repornire
(impiedica repornirea automata a sculei electrice dupa intreruperea curentului). Capota de protectie este rezistenta la torsiune
iar carcasa mica permite lucrari in locuri inguste. De asemenea, polizorul Bosch este prevazut cu un buton mare de blocare a
axului pentru schimbarea simpla si rapida a accesoriului.Polizorul unghiular Bosch se livreaza insotit de urmatoarele accesorii:
flansa de prindere, disc de degrosare, maner suplimentar, aparatoare, piulita de strangere, cheie pentru splinturi.

Achizitionati polizorul unghiular profesional Bosch GWS 750-115, un produs extrem de performant care lucreaza excelent si sub suprasarcina datorita motorului de 750 W. Acest polizor asigura confort ridicat in operare datorita circumferintei mici a manerului. Ca orice scula electrica Bosch acest produs are o utilizare universala si prezinta durata lunga de serviciu. Bosch GWS 750-115 este utilizar in taieri, slefuiri ale materialului de acoperire, materialului plastic si pietrei, precum si pentru gaurirea uscata in piatra.

Este o unealta sigura fiind dotata cu aparatoare anti-praf si cu protectie anti-repornire (impiedica repornirea automata a sculei electrice dupa intreruperea curentului). Vine cu o capota de protectie rezistenta la torsiune, in timp ce, carcasa mica permite lucrari in locuri inguste.

Pentru schimbarea facila a panzei polizorul Bosch este prevazut cu un buton mare de blocare a axului.

Avantaje

Nouă definiţie a puterii şi manevrabilităţii

 • Viteză mare de îndepărtare şi capacitate mare de suprasolicitare
 • Funcţie de selectare a turaţiei
 • Control superior şi manevrare uşoară
 • Răcire îmbunătăţită a motorului pentru lucrul în regim continuu

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND BOSCH
TIP POLIZOR UNGHIULAR GWS 750-115
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri