POLISTIREN EXTRUDAT VISION, PT. INCALZIRE PARDOSEALA, 1250X600X30MM, PACHET 10,5MP

(2) Adauga un review

270.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Placa neteda de polistiren extrudat pentru acoperisuri tip terasa, acoperisuri cu panta (peste astereala), fatade ventilate, diafragme (b.a.), pereti interiori la spatii frigorifice, structuri, pardoseli interioare, pereti de subsol.
Placa are porozitate inchisa, excelente calitati termoizolante si este un produs ecologic

Termoizolarea este o modalitate excelentă pentru a preveni pierderile considerabile de căldură. Indiferent de tipul sistemului de încălzire pe care îl utilizați, o bună cantitate din căldura produsă ajunge să fie disipată în exterior prin extermitățile locuinței. Pereții, plafonul sau podeaua pot pierde foarte ușor căldura, de aceea este important să fie acoperite cu material izolant care împiedică diseminarea în exterior a căldurii.

Placa de polistiren extrudat de la AUSTROTHERM este concepută pentru reține căldura în interior mult mai mult timp. Puteți beneficia de un confort termic mult mai bun, reducând semnificativ cheltuielile la utilități, de multe ori chiar cu până la 50%. Materialul utilizat asigură nu doar izolarea termică, ci acesta are și o foarte bună rezistență la umiditate crescută. Instalarea și montarea trebuie să respecte toate etapele și procedurile specifice pentru a beneficia de efectele maxime ale produsului.

Prin termoizolația locuinței veți dispune de o eficiență crescută privind consumul de energie, ceea ce are efecte pozitive și asupra mediului înconjurător. Prin adoptarea unor astfel de măsuri responsabile putem contribui activ la reducerea emisiilor poluante.

Este o adevărată risipă și pierdere să nu apelăm la metode de asigurare a confortului termic fără să cheltuim averi pentru aceasta. Termoizolația este eficientă atât în perioada iernii, cât și în perioada verii. Prin aceasta se menține o temperatură mai constantă în interior, fără a fi prea mult influențată de cea din exterior.

Confortul termic este foarte important pentru sănătatea noastră, și indiferent de anotimp trebuie să avem în vedere schimbările și să facem posibil ca acestea să nu ne afecteze negativ atât de mult.

Ecologic și economic, polistirenul extrudat este o investiție rentabilă și durabilă, care va face o diferență netă asupra confortului personal, costurilor financiare, consumului de energie și mediului înconjurător.

Chiar daca dispuneți de modalități mai avansate sau mai rudimentare pentru asigurarea căldurii în locuința dvs, prin izolarea termică veți reuși să maximizați beneficiile surselor de căldură, în perioadele reci. Pentru perioadele extrem de calde veți beneficia de un climat ambiental mult mai suportabil decât cel de afară, tot prin intermediul plăcilor de polistiren extrudat de la AUSTROTHERM!

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND VISION
SUPRAFATA PLACA [mp] 0.75
LUNGIME TOTALA [mm] 1250
LATIME MAXIMA [mm] 600
CONDUCTIVITATE TERMICA [W/(M*K)] 0.035 W/(M*K)
REZIST. TERMICA MATERIAL [M2K/W] 0.75 M2K/W
GROSIME IZOLATIE [MM] 30 MM
CULOARE ROZ
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (2 review-uri)

Adaugă un review