PLASA SARMA UPONOR CLASSIC CU OCHIURI DE 15CM, 2100X1200X3MM

Adauga un review

  • -10 %
  • Cod produs: 59UA0003
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: UPONOR GMBH

53.50 LEI (Reducere 10.47%)

47.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Plasa metalica folosita pentru o fixare mai stabila a tevilor in instalatiile de incalzire prin pardoseala.
Ochiurile plasei au dimensiuni de 150 x 150 mm

Sistemul termic prin pardoseală de la Uponor este conceput din materiale de cea mai bună calitate, pentru a oferi cel mai bun confort termic și un randament ridicat. Instalația prin pardoseală este făcută astfel încât să fie ușor de montat și să prezinte un grad mare de fiabilitate.

Plasa de sârmă cu ochiuri de 15 cm și suprafață de 2.1x1.2 mp are rolul de a fixași de a proteja instalația termică. Aceasta se montează deasupra țevilor speciale, la finalul asamblării întregului sistem. Peste sârmă urmează să se toarne a doua șapă și să se monteze pardoseală.

Putem utiliza pardoseală din gresie sau din parchet, acestea avănd un randament termic foarte ridicat. Pentru a menține eficiența la cel mai înalt nivel este indicat ca locuința și încăperile să fie bine izolate, astfel încât să nu existe pierderi termice considerabile.

Încălzirea prin pardoseală are o multitudine de beneficii, iar sistemul modern de încălzire pe care îl oferă Uponor reprezintă o soluție convenabilă și potrivită pentru orice tip de clădire sau locuință. Putem monta instalația termică prin pardoseală și la clădiri vechi, chiar și în apartamente de bloc.

Avantajele acestui tip de sistem sunt date de felul cum funcționează încălzirea prin pardoseală. Principiul de funcționare este cel al căldurii radiante. Pardoseala joacă rolul de corp radiant care răspândește căldura în interior. Căldura este distribuită uniform și constant, de jos în sus, ceea ce asigură un climat ambiental mult mai plăcut decât în cazul utilizării radiatoarelor. Utilizând o putere termică redusă cu până la 50%, încălzirea prin pardoseală are un consum mai mic și asigură o temperatură omogenă peste tot.

Mai multe

Specificatii tehnice

LUNGIME [MM] 2100 MM
LATIME [MM] 1200 MM
DIAMETRU [MM] 3 MM
MATERIAL OTEL INOXIDABIL
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri