PLACA NUTURI INCALZ.PARD. VISION CU FOLIE PT.TEAVA 16-18MM IZOLATIE 35MM (0.5MP, 1 CUT=12 BUC

Vezi review-uri

 • Cod produs: 59P 0035
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: VISION

235.00 LEI / cutie TVA inclus

cutie
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Placa cu nuturi realizata prin tehnologia de suprapunere la cald si presiune (laminare) pe placa din polistiren expandat a foliei cu nuturi.
Placa de polistiren cu nuturi este compusa din polistiren cu nuturi si film de laminare. Polistirenul cu nuturi are un rol termoizolator, este expandat, ignifug si asigura un montaj usor al tuburilor PEX/PE-RT. Folia de laminare are rol de rigidizare si rezistenta la compresiune.
Materialul de constructie face parte din Clasa B2, conform DIN 4102

Incalzire in pardoseala agent termic

Sistemul ecologic ideal, solutia perfecta pentru confortul casei tale cu costuri mai mici la intretinere, intr-un climat confortabil. Placile cu nuturi din EPS (polistiren expandat) sunt ideale pentru sistemele de incalzire in pardoseala cu agent termic, ofera un nivel de confort ridicat si reduce semnificativ consumul de caldura, fata de sistemele de incalzire traditionale. Conturul special al nuturilor fac posibila o sustinere sigura a tevii, fara folosirea clipsurilor de prindere. Sistemul de imbinare nut-feder prevazut pe laturile laterale ale placii,ofera o montare sigura si rapida,fara formarea unei punti termice sau fonice. Placile sunt din polistiren de inalta densitate, ele suportand foarte bine sarcinile provenite de la actiunile mecanica.

Placa incalzire in pardoseala

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

SERIE VISION
GAMA DE PRODUSE IZOLATIE
BRAND VISION
TIP PLACA CU NUTURI
MODEL RUND 35 VISION
MATERIAL EPS
SUPRAFATA [MP] .5
ROL FUNCTIONAL INCAZIRE IN PARDOSEALA
REZIST. TERMICA MATERIAL [M2K/W] .75
GROSIME IZOLATIE [MM] 35
GROSIME TOTALA [MM] 57
LUNGIME [MM] 1030
LATIME [MM] 530
CONDUCTIVITATE TERMICA [W/(M*K)] .04
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0021, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (50 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**    In cazul livrarilor in localitatea Sulina se asigura transportul doar pana la BAC.

***  Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

****  Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

***** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri