PLACA NUTURI INCALZ.PARD. VISION CU FOLIE PT.TEAVA 16-18MM IZOLATIE 15MM (0.5MP) 1 CUT=16 BUC

Adauga un review

390.00 LEI / CS TVA inclus

CS
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Placa cu nuturi realizata prin tehnologia de suprapunere la cald si presiune (laminare) pe placa din polistiren expandat a foliei cu nuturi.
Placa de polistiren cu nuturi este compusa din polistiren cu nuturi si film de laminare. Polistirenul cu nuturi are un rol termoizolator, este expandat, ignifug si asigura un montaj usor al tuburilor PEX/PE-RT. Folia de laminare are rol de rigidizare si rezistenta la compresiune.
Materialul de constructie face parte din Clasa B2, conform DIN 4102

Incalzire in pardoseala agent termic

Sistemul ecologic ideal, solutia perfecta pentru confortul casei tale cu costuri mai mici la intretinere, intr-un climat confortabil. Placile cu nuturi din EPS (polistiren expandat) sunt ideale pentru sistemele de incalzire in pardoseala cu agent termic, ofera un nivel de confort ridicat si reduce semnificativ consumul de caldura, fata de sistemele de incalzire traditionale. Conturul special al nuturilor fac posibila o sustinere sigura a tevii, fara folosirea clipsurilor de prindere. Sistemul de imbinare nut-feder prevazut pe laturile laterale ale placii,ofera o montare sigura si rapida,fara formarea unei punti termice sau fonice. Placile sunt din polistiren de inalta densitate, ele suportand foarte bine sarcinile provenite de la actiunile mecanica.

Placa incalzire in pardoseala

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND VISION
TIP PLACA NUTURI
MODEL RUND 15 VISION
MATERIAL EPS
SUPRAFATA [MP] 0.5
REZIST. TERMICA MATERIAL [M2K/W] 0.43
GROSIME IZOLATIE [MM] 15
GROSIME TOTALA [MM] 39
LUNGIME [MM] 1030
LATIME [MM] 530
CONDUCTIVITATE TERMICA [W/(M*K)] 0.035
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri