PLACA NUTURI 16-18MM, IZOLATIE 20MM (11.76MP) 1 CUT=14 BUC

Adauga un review

 • Cod produs: 59P 1270
 • Parteneri Romstal: +
 • Producator: SOPREMA SRL

820.01 LEI / CS TVA inclus

CS
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Montarea țevilor pentru încălzirea prin pardoseală este de acum mai ușoară datorită plăcilor cu nuturi Soprema. Aceasta are aceasta are incorporata un strat de izolatie termica din polistiren expandat ce este acoperita cu folie HIPS cu prinderi pentru tuburile din PEX/PE-RT cu diametru de 16 si 18 mm. datoită acestor nuturi veți stabili mai ușor traseul țevilor pe care le veți introduce fără efort în locașurile speciale. Placile cu nuturi Soprema reduc timpul de instalare, reduc pierderile de caldura si ofera o baza excelentă în care se fixeaza țevile de incalzire prin pardoseala.

Încălziea prin pardoseală este o modalitate extrem de avantajoasă pentru climatizarea modernă a încăperilor. Prin intermediul țevilor speciale cu agent termic se poate realiza încălzirea interioarelor fără elemente vizibile. Nu mai este nevoie de radiatoare sau instalații care ocupă spațiu și încarcă inutil încăperile. Mulți optează pentru acest sistem tocmai datorită faptului că aduce confort fără a fi vizibil.

Placa cu nuturi prelungește durata de viață a instalației și o protejează de eventuale deteriorări ce pot surveni pe parcurs. De asemenea placa este vitală pentru a asigura buna funcționare a întregului sistem. Cu ajutorul acesteia căldura va fi mai bine distribuită în încăpere, prevenind pierderile de căldură ce apar în cazul în care nu utilizați acest suport. De acum va și mai facil să montați țevile ascunse cu ajutorul acestor plăci cu nuturi Soprema cu dimensiuni de1200 x700mm. Nuturile pot suporta fara efort schimbarile de temperatura sau modificările datorate fenomenului de dilatare/contractare. Astfel nu există pericolul rupturilor sau circulației deficitare în cadrul instalației termice.

Instalația termică prin pardoseală este mai eficientă decât încălzirea prin intermediul caloriferelor. Încălzirea prin pardoseală funcționează pe principiul căldurii radiante, care presupune pierderi termice mult mai mici și necesită o putere calorică mai redusă pentru a oferi un confort termic mult mai bun. Căldura este emisă de jos în sus, astfel temperatura ambientală este omogenă și nu rezultă zone diferențiate termic, care scad din randamentul încălzirii.

Eficiența ridicată a sistemului termic prin pardoseală se datorează răspândirii uniforme a căldurii și pierderilor de căldură nesemnificative. În acest fel se reduce consumul energetic și costurile pentru factura la energie. Prin intermediul plăcilor cu nuturi Soprema instalația de încălzire prin pardoseală este simplu de montat și ușor de controlat. Placa cu nuturi asigură o distribuție perfectă a căldurii pe întreaga pardoseală, pentru un confort termic foarte bun.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND SOPREMA
TIP PLACA NUTURI
MODEL STIROFLOOR F 150RF H43
MATERIAL EPS150
SUPRAFATA [MP] 0.84
REZIST. TERMICA MATERIAL [M2K/W] 0,75
GROSIME IZOLATIE [MM] 20
GROSIME TOTALA [MM] 43
LUNGIME [MM] 1200
LATIME [MM] 700
CONDUCTIVITATE TERMICA [W/(M*K)] 0.034
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri