PLACA CU NUTURI INCALZ.PARD. UPONOR TECTO EPS DES, PT TEAVA 14-17 MM IZOLATIE 30 MM, 1.12 MP

Vezi review-uri

 • Cod produs: 59UP0002
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: UPONOR

95.90 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Placa cu nuturi folosita pentru tevi de dimensiuni 14-17 mm. Placa are incorporata un strat de izolatie termica din polistiren cu o grosime de 30 mm, ce este acoperita cu folie din polistiren negru, dar este si izolata fonic. Pasul de pozitionare a tevii este de 5, 10, 15, 20, 25, 30 cm. Are o rezistenta termica de 0.75 (m2xK)/W si o rezistenta la compresiune de 5 kN/m2

Pentru instalarea sistemului de încălzire prin pardoseală este necesar să fie urmate câteva etape. După aplicarea unei șape brute peste suprafața pe care dorim să montăm instalația, se așează placa cu nuturi. Aceasta are rolul de a susține și fixa țevile prin care circulă agentul termic. Țevile pot fi aranjate cu ușurință printre nuturile special amplasate astfel încât să se realizeze o distribuție cât mai uniformă a țevilor. În acest fel obținem o distribuție omogenă a căldurii în încăpere și un randament energetic mai mare.

Încălzirea prin pardoseală poate fi aplicată pentru orice tip de pardosea. Aceasta este ideală pentru pardoseaua din gresie și parchet, oferind o eficiență energetică ridicată. Instalația poate fi montată atât pentru locuințe de tipul caselor, cât și pentru apartamentele de bloc, precum și pentru clădiri nou construite sau vechi. Dacă avem o izolație bună a clădirii, încălzirea prin pardoseală este cu siguranță o idee excelentă din foarte multe puncte de vedere cum ar fi:

 • căldura este distribuită uniform în interior, fără diferențe termice între podea și tavan. Acest lucru asigură atât un confort termic excelent, cât și o eficiență sporită a sistemului.
 • consum energetic redus. Agentul termic pentru încălzirea prin pardoseală necesită o temperatură mai scăzută, de până la 40 grade celsius, pentru a oferi confortul termic dorit la o temperatură ambientală de 22-24 grade celsius. În acest fel, consumul energetic este mai mic decât în cazul radiatoarelor care au pierderi termice considerabile.
 • aspect estetic plăcut al încăperilor. Fără radiatoare și instalații vizibile, încăperile vor fi mai spațioase și mai ușor de amenajat. În plus, încălzirea prin pardoseală nu ridică praful, ceea ce o face o soluție perfectă pentru încăperi mai curate și alergeni mai puțini.
 • fiabilitate ridicată. Deoarece funcționează la temperaturi mai mici decât în cazul instalațiilor termice ce utilizează radiatoarele, sistemul prin pardoseală nu prezintă riscuri de defecțiuni majore, fiind simplu de montat și de utilizat.
Vezi mai mult

Specificatii tehnice

SERIE UPONOR
GAMA DE PRODUSE IZOLATIE
BRAND UPONOR
TIP PLACA CU NUTURI
MODEL TECTO
MATERIAL EPS
SUPRAFATA [MP] 1.1200000000000001
ROL FUNCTIONAL INCAZIRE IN PARDOSEALA
REZIST. TERMICA MATERIAL [M2K/W] 0,75
GROSIME IZOLATIE [MM] 30
GROSIME TOTALA [MM] 52
LUNGIME [MM] 1450
LATIME [MM] 850
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0021, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (50 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**    In cazul livrarilor in localitatea Sulina se asigura transportul doar pana la BAC.

***  Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

****  Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

***** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri