PLACA CU NUTURI TECTO EPS DES, 1.12 MP (PENTRU TEAVA 14-17 MM) IZOLATIE 11 MM

Adauga un review

  • Cod produs: 59UP0001
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: UPONOR GMBH

85.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Placa cu nuturi este folosita pentru tevi cu dimensiuni de 14-17 mm.
Placa cu nuturi ND 11are izolatie termica cu o grosime de 11 mm ce este acoperita cu o folie din polistiren negru conf. DIN EN 13163.
Pasul de pozitionare a tevii este de 5, 10, 15, 20, 25, 30 cm. Are o rezistenta termica de 0.275 (m2xK)/W si o rezistenta la compresiune de 30 kN/m2.
Aria placii este de 1.12 mp

Placa cu nuturi este concepută pentru fixarea instalației termice prin pardoseală Uponor. Nuturile au rolul de a prinde țeava și de a o poziționa astfel încât căldura să fie distribuită în mod uniform în toată încăperea. Placa se aplică cu ușurință peste startul de șapă brută existentă, peste care se montează circuitele din țeavă specială cu barieră de oxigen.

Sistemul de încălzire prin pardoseală Uponor este potrivit pentru orice tip de încăpere ori locuință. Putem monta un astfel de sistem atât într-o casă nou construită, cât și într-una veche, singura condiție pentru sporirea eficienței fiind izolarea cât mai temeinică a clădirii. Dacă locuim la bloc și beneficiem de o izolare adecvată, putem instala fără nici o problemă sistemul și aici. Încălzirea prin pardoseală oferă un randament foarte crescut atât pentru podele acoperite cu gresie, cât și pentru cele acoperite cu parchet.

Consumul energetic al încălzirii prin pardoseală este mult mai redus decât în cazul utilizării unui sistem bazat pe radiatoare ca puncte terminus de răspândire a căldurii în încăpere. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că pentru a obține o temperatură ambientală de 22-24 de grade celsius este suficient ca agentul termic să fie încălzit până la 40 de grade celsius, adică mult mai puțin decât în cazul radiatoarelor. Căldura este distribuită uniform, de jos în sus în întreaga încăpere, având valori aproximativ egale atât la nivelul pardoselii, cât și la nivelul plafonului.

Încălzirea prin pardoseală funcționează pe principiul căldurii radiante, care presupune pierderi termice foarte mici. Pardoseală funcționează precum un corp radiant, asigurând un confort termic mult mai plăcut. Căldura ajunge mai întâi la nivelul picioarelor, conferind senzația de căldură întregului corp mult mai rapid și eficient. Pe lângă eficiența ridicată a sistemului termic prin pardoseală, acesta prezintă și avantajul de a nu avea componente vizibile care sunt incomode și atrag praful în încăpere.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND UPONOR
TIP PLACA CU NUTURI
MODEL TECTO
MATERIAL EPS
SUPRAFATA [MP] 1.12
REZIST. TERMICA MATERIAL [M2K/W] 0,275
GROSIME IZOLATIE [MM] 11
GROSIME TOTALA [MM] 33
LUNGIME [MM] 1450
LATIME [MM] 850
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri