PISOAR CU EVACUARE ORIZONTALA, FARA APA, IDEAL STANDARD CONNECT, L.32.5xA.31.5xH.65cm

Adauga un review

1,750.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara PISOAR CU EVACUARE ORIZONTALA, FARA APA, IDEAL STANDARD CONNECT, L.32.5xA.31.5xH.65cm din categoria Amenajare baie - Obiecte sanitare pentru baie publica - Pisoare - Pisoare cu alimentare prin spate. Livrare Gratuita!

Ideal Standard, brand cu renume în industria obiectelor sanitare ne propune un pisoar deosebit de igienic, fără apă şi fără ramă de spălare cu o tehnologie brevetată de sifon care nu necesită apă de spălare. Pisoarul Connect permite trecerea lichidelor, dar nu permite ca mirosurile să intre în cameră din sistemul de canalizare.PISOAR CONNECT FARA APA

Pisoarul Connect de la Ideal Standard combină designul ideal cu soluțiile practice. Este o soluție modernă care permite reducerea consumului de apă putând fi integrat în orice stil de baie. El va transforma baia într-un templu de wellness luxos, captând cu ajutorul formelor rotunjite energia negativă a camerei. Pisoarul Connect are suprafețele interioare rotunjite lucru care îl transformă într-o adevărată atracție pentru ochi.

Avantajele utilizării acestui produs sunt evidente mai ales în spațiile publice. Pe lângă faptul că urinalul Connect va salva cantități incredibile de apă el reprezintă soluția igienică pentru toți utilizatorii. Aceștia nu vor avea contact cu obiectul scăpând astfel de riscul de infecții. Evitarea contactului cu obiecte de acest gen care sunt utilizate foarte des de către un public foarte larg reprezintă un pas important pentru protejarea sănătății.

Un alt avantaj al pisoarului este fiabilitatea acestuia. Cum contactul fizic cu utilizatorul este inexistent, dispare riscul deteriorării produsului, astfel durata lui de viață fiind mult mai lungă decât a unui vas de wc clasic.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Review-uri