PIESA IMBINARE SUPORT PANOU SOLAR, PENTRU DOUA CADRE DE MONTAJ, RV SOL 27 PREMIUM

Adauga un review

  • Cod produs: 81PC9116
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: STIEBEL ELTRON

280.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Piesa se utilizeză pentru prinderea a două cadre de susținere pentru panourile solare plane Sol 27 Premium. Cu ajutorul acesteia putem crea un sistem complex de panouri pentru a beneficia de o putere termică mai ridicată. Panourile plane Sol 27 Premium se utilizează pentru încălzirea apei cu scopul de a fi folosită ca apă caldă menajeră sau pentru instalația termică.

Un sistem format din mai multe panouri solare asigură furnizarea unei cantități de căldură mai ridicate. Astfel este acoperită o mare parte din energia necesară încălzirii apei dintr-o locuință. Panourile solare se utilizează ca o sursă suplimentară și complementară de căldură, alături de sistemele convenționale, pentru a spori eficiența energetică a clădirilor și pentru a reduce considerabil consturile la facturile pentru energie.

Pentru montarea panourile este necesar să dispunem și de suporturi speciale pentru montaj pe acoperiș. Piesa de îmbinare are rolul de a uni două panouri pentru a mări capacitatea acestora. Panourile pot fi instalate pe orice tip de acoperiș, indiferent de materialul utilizat pentru acesta.

Panourile plane Sol 27 Premium reprezintă o soluție convenabilă și foarte eficientă pentru încălzirea apei. Panourile pot fi utilizate chiar și în condiții de cer înnorat, deoarece suprafața acestora poate capta radiația solară datorită stratului de aluminiu puternic reflectorizant cu care sunt prevăzute.

Radiația solară este o sursă regenerabilă și inepuizabilă de energie, astfel că nu are nici un cost. Utilizarea panourilor va reduce considerabil costurile lunare și anuale la factura pentru energie, contribuind la creșeterea eficienței energetice și la diminuarea emisiilor poluante.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri