PICIOR PT LAVOAR, IDEAL STANDARD CONNECT

Adauga un review

220.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Picior pentru lavoar.
Se monteaza impreuna cu lavoarul Connect

IDEAL STANDARD propune gama de produse CONNECT pentru echiparea băilor moderne și aerisite.

Realizate într-un stil minimalist și confecționate din materiale durabile și rezistente, obiectele sanitare din gama CONNECT se potrivesc cu ușurință în orice tip de spațiu.  

Piciorul pentru lavoar CONNECT se montează împreună cu lavoarul din aceiași gamă.  Acesta oferă stabilitatea necesară vasului de lavoar, mascând totodată instalația și racordurile de apă.

La confecționarea acestuia s-a utilizat ceramică de cea mai înaltă calitate, care este prevăzută cu un strat special ce împiedică formarea depunerilor.  Este ușor de întreținut, iar luciul deosebit al suprafeței îi conferă o notă de sofisticare.

O baie modernă este o baie cât mai puțin încărcată, care utilizează la maximum spațiul disponibil.  Cu produsele din gama CONNECT putem dota orice tip de baie, în special cele înguste care nu dispun de prea mult spațiu.

Piciorul de lavoar CONNECT, precum și lavoarul din gama aferentă, se montează foarte ușor și pot fi amplasate fără probleme în orice colț al băii.

Cu obiectele sanitare CONNECT baia noastră va căpăta mai multă personalitate și stil, fiind în același timp mai simplu de organizat. Designul minimalist este conceput pentru a oferi mobilitate maximă atunci când utilizăm lavoarul, fiind practic și simplu de folosit. Look-ul deosebit dat de simplitatea liniilor și de eleganța formei, va cuceri pe oricine și va transforma încăperea de baie într-una mult mai primitoare.

Indiferent de spațiul pe care îl avem la dispoziție, IDEAL STANDARD propune cele mai inovatoare soluții pentru a satisface și cele mai pretențioase gusturi. Simplu de instalat și de folosit, piciorul pentru lavoar CONNECT completează perfect întreaga gamă.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP PICIOR
BRAND IDEAL STANDARD
SERIE CONNECT
MONTAJ PE PARDOSEALA
MATERIAL CERAMICA
CULOARE ALB
FINISAJ LUCIOS
LUNGIME [MM] 195
LATIME [MM] 190
INALTIME [MM] 720
MASA [KG] 11
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri