PERETE DUS, PROFIL CROM SI GEAM TRANSPARENT, KERMI PASA XP, L.90xH.185cm

Adauga un review

  • Cod produs: 79CD3418
  • Parteneri Romstal: &+
  • Producator: KERMI

3,100.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Perete de dus compus din 1 geam fix.
Se monteaza impreuna cu o usa de dus Pasa XP compusa din 1 usa si 1 geam fix.
Montajul se face pe cadita de dus (pentru montaj pe pardoseala se comanda modelul PASA XP corespunzator acestui tip de montaj).
Sticla are grosimea de 8 [mm].
Include stabilizator si profile din aluminiu cu finsaj argintiu mat

Kermi este unul dintre cei mai importanți producători de cabine de duș și radiatoare. O companie fondată în Germania și dezvoltată pe baza unor principii solide precum calitate, durabilitate și inovație cu care Romstal are un parteneriat strâns de mulți ani de zile. Printre ultimele apariții în lista de produse se găsește peretele pentru duș Pasa XP. Vorbim despre un produs deosebit atât din punct de vedere al calității cât și al designului și funcționalității.

Peretele de duș se montează împreuna cu o usa de dus Pasa XP compusa din 1 usa si 1 geam fix. Se poate monta pe cadita/gresie. Peretele și ușa formează cabine de duș deosebite.

Folosind ușa pentru duș și peretele de duș de mai jos vom putea creea propria noastră cabină de duș cu forma si funcționlitatea pe care ne-o dorim și pe care spațiul o permite. Deschiderea usilor este atat in interiorul cat si in exteriorul cabinei. Cabina rezultată este foarte rezistentă datorită sticlei securizate cu grosimea de 8mm.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP USA DUS
BRAND KERMI
SERIE PASA XP
MONTAJ PE PARDOSEALA
MATERIAL STICLA SECURIZATA
FINISAJ TRANSPARENT
FORMA DREPTUNGHIULARA
LUNGIME [MM] 900
INALTIME [MM] 1850
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri