PERETE DUS, PROFIL CROM SI GEAM TRANSPARENT, HUPPE CLASSICS2, L.90xH.190cm

Adauga un review

  • Cod produs: 79CD3370
  • Parteneri Romstal: *-
  • Producator: HUPPE

1,450.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Panou lateral pentru usa batanta.
Caracteristici:
- sticla transparenta securizata;
- grosimea sticlei 6 [mm]

Calitatea înaltă și eleganța desăvârșită caracterizează peretele pentru duș CLASSICS2 de la HUPPE. Peretele de duș este responsabil pentru senzația sporită de spațiu generos din baie. El ne permite să ne simțim neîngrădiți ori de câte ori facem duș.

O baie modernă și luxoasă are nevoie de produse high-level sigure în utilizare și impecabile din punct de vedere vizual. Folosind acest perete veți putea fi siguri că nu veți avea scurgeri de apă pe podeaua băii. Peretele de duș pe care vi-l prezentăm este extrem de solid, pregătit să facă față nenumăratelor ședințe de duș pe care le va găzdui.

Dușul reprezintă obiceiul care ne conferă tonusul necesar dimineața, ori un plus de împrospătare seara. Pentru a ne bucura pe deplin de beneficiile unui duș reușit este indicat să investim în calitatea cabinei de duș și a echipamentelor pentru dotarea acesteia. Calitatea primează și în cazul peretelui de duș CLASSICS2 de la Huppe. Acesta este foarte rezistent și foarte ușor de întreținut, menținându-și transaparența chiar și după o perioadă îndelungată de utilizare.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP PERETE DUS
BRAND HUPPE
SERIE CLASSICS2
MONTAJ PE PARDOSEALA
MATERIAL STICLA SECURIZATA
FINISAJ TRANSPARENT
FORMA DREPTUNGHIULARA
GROSIME STICLA [MM] 6
LUNGIME [MM] 900
INALTIME [MM] 1900
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri