PERETE DUS WALK-IN, PROFIL CROM SI GEAM TRANSPARENT, ZEYA ALTEA, L.140xH.190cm

Adauga un review

900.00 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Perete dus de tip Walk-in, compus dintr-un geam fix. Geamul are o grosime de 8 [mm]

Ce ne dorim cu toții de la baia noastră? Confort, calitate premium, eleganță desăvârșită. Cum obținem toate acestea? Înzestrând baia cu o cabină de duș tip walk-in, soluție modernă care va schimba total modul în care arată baia.

Alegeți peretele de duș Altea cu lațime de 140 de cm și înălțime de 190 cm și delimitați cu ajutorul acesteia o cabină de duș direct pe pardoseală! Peretele este din sticlă securizată cu grosime de 8mm și se dovedește extrem de rezistent. Sticla securizată este caracterizată de rezistența la tensiuni mecanice și termice. Acest tip de sticlă se sparge extrem de greu și, mai mult, chiar dacă se ajunge la spargerea ei, aceasta se fragmentează în bucăți foarte mici care să nu rănească utilizatorii.

Suprafața peretelui Altea este extrem de netedă. Ea oferă senzația de spațiu mai mare în baie, mai aerisit. Avantajul peretelui de duș este că poate fi montat rapid într-un colț al băii. Astfel veți obține o cabină de duș funcțională, singurul lucru de care trebuie să vă mai ocupați fiind dotarea pardoselii din zona respectivă cu rigolă de scurgere sau sifon de pardoseală. O cabină de duș de acest gen nu mai necesită cădiță de duș. Astfel nu veți mai fi limitați ca spațiu iar apa se va scurge fără probleme direct pe gresie. O cabină de duș pe pardoseală poate fi dotată și cu scaun de duș, tocmai datorită spațiului mai mare. Bateria și dușul se montează, evident, tot pe perete.

Peretele de duș Altea este ușor de curățat. Având de-a face cu o singură bucată de sticlă, timpul petrecut pentru această activitate va fi unul redus față de cel investit în curățarea unei cabine de duș normale. Peretele de duș Altea se șterge rapid cu soluție de geamuri, în timp ce gresia va fi curățată și mai rapid cu jetul dușului.

Alege să construiești o cabină de duș delimitată cu peretele walk-in Altea și veți oferi băii un accent modern și, în același timp, plin eleganță!

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP PERETE DUS
BRAND ZEYA
SERIE ALTEA
MONTAJ PE PARDOSEALA
MATERIAL STICLA SECURIZATA
FINISAJ TRANSPARENT
FORMA DREPTUNHIULARA
GROSIME STICLA [MM] 8
LUNGIME [MM] 1400
INALTIME [MM] 1900
MASA [KG] 50
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri