PERETE CADA MIRIAM, PROFIL SI MANER CROMAT,GEAM TRANSPARENT L.90xH.140 cm

(1) Adauga un review

500.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Perete pentru cada cu profil din aluminiu si maner cromat. Geamul are o grosime de 5 [mm]

Instalarea unui perete pentru cadă face mult mai practică utilizarea acesteia. În general băile au în dotare căzi care nu sunt prevăzute cu protecție specială în cazul în care dorim să facem duș. Perdelele de duș sunt utilizate de regulă pentru a împiedica răspândirea stropilor de apă pe pardoseală, însă acestea au câteva dezavantaje. În primul rând nu rezistă foarte mult timp, fiind nevoie să fie înlocuite destul de dus. Apoi, perdelele se deteriorează cu ușurință și prind mucegai care pătează și crează un mediu neigienic.

Peretele de cadă MIRIAM este foarte rezistent, putând să dureze foarte mult timp fără nici un inconvenient. Acesta protejează și în caz de alunecare, având o bună stabilitate și constituind un foarte bun punct de sprijin. Peretele este confecționat din geam transparent, care nu favorizează crearea depunerilor de calcar sau apariția mucegaiului. Acesta se întreține foarte ușor, prin curățarea regulată cu produse speciale pentru geamuri.

Putem utiliza peretele pentru orice tip de cadă sau bai, acesta potrivindu-se cu ușurință în orice stil dorim. Acesta este o soluție practică și ingenioasă, care ne protejează eficient și care are un aspect estetic deosebit. Peretele rezistă foarte bine la contactul cu apa fierbinte sau rece fără să se deterioreze sau să se spargă. În acest fel putem folosi dușul de la cadă ori de câte ori dorim fără ca apa să ajungă peste tot și să ne creeze neplăceri.

Peretele pentru cadă MIRIAM este simplu de montat și poate rezista o viață întreagă. Se întreține cu minim efort și poate fi menținut intact pe toată perioada întrebuințării. Acesta este o barieră eficientă în calea stropilor de apă, fiind simultan și o protecție mult mai bună în caz de alunecare decât perdelele de duș.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP PERETE CADA
BRAND KRONER
SERIE MIRIAM
MONTAJ PE CADA
MATERIAL STICLA SECURIZATA
FINISAJ TRANSPARENT
FORMA SEMIROTUNDA
LUNGIME [MM] 900 MM
INALTIME [MM] 1400 MM
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

3.00 (1 review)

Adaugă un review