PERETE CADA HERA ALUMINIU/STICLA, PROFIL ALB, GEAM 4 MM SABLAT STANGA, L.130xH.140cm

Adauga un review

570.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Perete pentru cada cu profil din aluminiu si maner cromat. Geamul are o grosime de 4 [mm]

perete de dusPeretele de cadă este mult mai practic și mai sigur de utilizat decât perdelele de duș. Peretele este confecționat din sticlă securizată, goasă de 4 mm, care protejează gresia de răspândirea stropilor de apă pe suprafața acesteia și reprezintă o barieră rezistentă în caz de alunecare. O perdea de duș se deteriorează destul de des și este un mediu foarte neigienic din cauza predispoziției de a prinde mucegai. Aceasta trebuie înlocuită regulat, pe când un perete de sticlă poate fi păstrat, practic, toată viața în condiții normale, fără să se deterioreze.

Utilizând peretele de cadă vom beneficia de extra protecție în caz de accidente. Acesta poate susține greutatea corporală, reprezentând și un sprijin foarte bun atunci când utilizăm cada sau dușul. Sticla securizată este deosebit de rezistentă la zgârieturi sau lovituri și nu se deteriorează în timp din cauza contactului prelungit cu apa.

Sticla din care este confecționat peretele se întreține foarte simplu, prin curățarea cu produse pentru spălarea geamurilor. Acesta este conceput pentru a împiedica formarea depunerilor de calcar sau apariția mucegaiului. De aceea este preferabil să folosim un astfel de perete de cadă în locul perdelelor de duș, deoarece reprezintă un mediu mult mai igienic, care nu presupune riscuri pentru sănătatea noastră.

Peretele se montează cu ușurință, pe marginea căzii, fiind foarte stabil. Acesta este foarte sigur de întrebuințat, fără riscul de a se sparge. Sticla securizată îi conferă o rezistență deosebită la șocurile mecanice și este un material foarte durabil. Are avanatajul de a nu trebui să fie înlocuit precum perdelele de duș. Se întreține cu ușurință și nu prezintă riscuri pentru sănătatea noastră. Peretele de sticlă este o soluție elegantă pentru protecție suplimentară atunci când facem baie, integrându-se fără probleme în orice stil de baie.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP PERETE CADA
BRAND KRONER
SERIE HERA
MONTAJ PE CADA
MATERIAL STICLA SECURIZATA
FINISAJ SABLAT
FORMA DREPTUNGHIULARA
LUNGIME [MM] 1300 MM
INALTIME [MM] 1400 MM
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri