PERDEA DE AER CU REZISTENTA ELECTRICA L=1m, GUARD 100E

Adauga un review

2,150.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

©
Perdeaua de aer este destinata utilizarii in regiunile cu un climat moderat si rece, in spatii unde temperatura variaza de la -10 la + 40 ° C, fara factori externi, precum prezenta polenului si a precipitatiilor.
In timpul iernii, perdelele de aer protejeaza impotriva pierderilor de caldura din camere prin directionarea unui flux de aer in directia intrarii pentru prevenirea aerului rece de a intra in spatiul incalzit. Varia, perdelele pot fi utilizate ca dispozitive de racire care impiedica intrarea calduri si a poluantilor din exterior.
Acestea sunt concepute pentru a protejarea impotriva pierderilor de caldura in cladirile cu capacitate medie, mare, dar si cladiri cu inaltimea de montare de 4 m, cum ar fi: supermarket-uri, spatii comerciale mari, sali de sport si sali de spectacole.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND SONNIGER
MODEL GUARD 100E
PUTERE NOMINALA INCALZIRE [KW] 7
DEBIT MAXIM DE AER [MC/H] 2000
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 400/50
PUTERE ELECTRICA ABSORBITA [KW] N/A
GRAD DE PROTECTIE IP 21
NIVEL DE ZGOMOT [dB(A)] 52
INALTIME [MM] 255
LATIME [MM] 1084
ADANCIME [MM] 368
MASA [KG] 17
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri