PARA DUS IDEALRAIN CUBE M3, 8L/MIN, TELEFON 10cm, 3 FUNCTII

Adauga un review

145.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cap de dus IDEALRAIN CUBE M3 cu trei functii si duze de silicon pentru o curatare usoara.
Debitul maxim este dat la presiune de functionare de 3 bar

Orice baie nu poate fi completă fără un telefon de duș. Performant și multifuncțional, telefonul de duș IDEALRAIN CUBE M3 de la IDEAL STANDARD se integrează perfect fie într-o cabină de duș, fie alături de cada de baie.

Telefonul de duș este prevăzut cu sistem de reducere a cantității de apă utilizată. Prin măsuri simple și la îndemâna oricui putem contribui activ la ecologizarea mediului înconjurător, beneficiind concomitent de costuri mult mai reduse. În mod obișnuit tindem să folosim cantități de apă în exces, în special atunci când facem duș. Pentru a preveni risipa de apă este foarte indicat să echipăm baia cu produse cu eficiență ridicată.

Inovațiile tehnologice ne permit să alegem produse cu performanțe remarcabile. Telefonul de duș IDEALRAIN CUBE M3 este conceput pentru a funcționa cu un debit scăzut, de până la 8l/min, fiind o alternativă excelentă la vechile tipuri de telefoane de duș care presupun un consum ridicat.

Telefonul de duș este prevăzut cu trei funcții, prin intermediul cărora putem beneficia fie de momente de relaxare, fie de un plus de energizare. Funcția masaj poate fi folosită ori de câte ori dorim să scăpăm de stresul din timpul zilei, delectându-ne cu câteva clipe de relaxare. Funcția ploaie asigură îndepărtarea totală a oricăror urme de spumă, fiind ideală pentru un duș rapid, eficient și revigorant.

Telefonul este prevăzut și cu sistem de curățare rapidă, datorită duzelor siliconate care acoperă capul telefonului. În acest fel sunt eliminate ușor și repede depunerile calcaroase care duc la deteriorarea acestuia. Funcționalitatea acestuia rămâne neschimbată pe toată perioada utilizării, fără să își piardă din eficiență. Deoarece este prevăzut cu acest sistem de curățare, telefonul nu riscă să își piardă caracteristicile funcționale, oferind același confort de fiecare dată când este întrebuințat.

Rezistent și durabil, acesta nu trebuie schimbat la fel de des precum un produs de calitate inferioară. Telefonul de duș IDEALRAIN CUBE M3 este potrivit pentru orice tip de baie sau cabină de duș, în special datorită caracteristicilor ecologice.

Mai multe

Specificatii tehnice

RACORD [TOLI] 1/2" TOLI
DEBIT MAXIM 8 L/MIN
INALTIME [MM] 245 MM
LUNGIME [MM] 100 MM
ADANCIME [MM] 36 MM
MATERIAL ALAMA
CULOARE CROM
CLASA DE EFICIENTA A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri