PARA DUS IDEALRAIN CUBE M1, 8L/MIN, TELEFON 10cm, 1 FUNCTIE

Adauga un review

99.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cap de dus IDEALRAIN CUBE M1cu o functie si duze de silicon pentru o curatare usoara.
Debitul maxim este dat la presiune de functionare de 3 bar

Telefonul de duș este o parte esențială din orice baie. Este important să alegem pe cel care oferă tot confortul de care avem nevoie, iar telefonul de duș din gama IDEALRAIN CUBE are toate caracteristicile pentru a oferi mai mult decât un simplu duș.

Telefonul este prevăzut cu sistem de reducere a consumului de apă. Măsurile ecologice sunt extrem de importante pentru asigurarea unui mediu cât mai lipsit de poluare. Prin investiții mărunte putem echipa casa noastră astfel încât să contribuim la diminuarea emisiilor poluante. În acest fel obținem și o eficiență energetică mult mai mare, beneficiind de costuri mai mici.

Telefonul de duș IDEALRAIN CUBE M1 ne ajută să menținem nivel scăzut al consumului de apă, aspect ce se reflectă atât asupra cheltuielilor lunare, cât și asupra sănătății mediului înconjurător. Este la îndemâna oricui să facă mici schimbări, ce au un impact cumulat considerabil.

Calitatea superioară a telefonului de duș se reflectă și în capacitatea acestuia de a rezista în stare foarte bună de-a lungul timpului. Dușul reprezintă o activitate frecventă, astfel că avem nevoie de produse care să reziste fără probleme factorilor dăunători. Telefonul este prevăzut cu sistem de curățare rapidă prin duzele cauciucate. Acestea protejează suprafața telefonului de reziduuri și depuneri calcaroase și de acțiunea corozivă a apei.

Realizat din materiale rezistente, telefonul are o durată de viață prelungită. Spre deosebire de produse de calitate mai slabă, acesta nu va ceda la fel de repede și nu va fi nevoie să îl schimbați des. De asemenea, performanțele acestuia vor rămâne la fel de ridicate indiferent de perioada de utilizare.

Simplu de instalat, telefonul poate fi montat atât în cabina de duș, cât și la cadă. Acesta reprezintă un element fundamental pentru funcționalitatea oricărui tip de baie. Dușul cotidian trebuie să fie o plăcere pentru oricine, iar telefonul de duș IDEALRAIN CUBE M1 va face ca momentul dușului să fie așteptat cu nerăbdare în fiecare dimineață!

Mai multe

Specificatii tehnice

RACORD [TOLI] 1/2" TOLI
DEBIT MAXIM 8 L/MIN
INALTIME [MM] 245 MM
LUNGIME [MM] 100 MM
ADANCIME [MM] 38 MM
MATERIAL ALAMA
CULOARE CROM
CLASA DE EFICIENTA A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri