PARA DUS, 12.1L/MIN, D.9.1cm, 3 FUNCTII, CROM

Adauga un review

49.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Para dus rotunda din material plastic cu orificii cauciucate anticalcar.
Include 3 functii:
-ploaie
-jet puternic
-masaj

para pentru dus

Dușul face parte din rutina zilnică a oricărei persoane. De aceea nu trebuie să neglijăm dotare corespunzătoare a cabinei de duș cu cele mai bune accesorii. Para de duș FROMAC vine în completarea setului de duș, pentru a oferi un plus de confort. Pe lângă funcția de curățare, para de duș este prevăzută cu sistem de reducere a debitului apei, contribuind astfel la reducerea consumului de apă.

 

Para se utilizează după aplicarea gelului de duș și a șamponului pentru a înlătura rapid orice urmă de spumă. Aceasta îndepărtează spuma mult mai eficient și într-un timp mult mai scurt decât o face simp,a utilizarea a telefonului de duș. Jetul de apă este proiectat de sus pentru a elimina foarte ușor urmele de săpun sau șampon.

 

Suprafața perei de duș este acoperită cu duze cauciucate care asigură curățarea acesteia rapid și eficient. În acest fel sunt înlăturate urmele de calcar, iar orice depunere este împiedicată. Astfel este prelungită durata de viață a parei de duș și funcționalitatea deplină a acesteia. Depunerile de calcar duc la deteriorarea parei de duș, care trebuie schimbată destul de des. Fiind prevăzută cu sistem de curățare, para de duș de la FROMAC va oferi de fiecare dată un duș ireproșabil, pentru o experiență revigorantă și plăcută.

 

Dimensiunile parei de duș sunt destul de reduse, aceasta având un diametru de doar 9.1 cm. Astfel se poate instala cu destulă ușurință în orice cabină de duș și poate oferi o eficiență mai ridicată în privința curățeniei corporale. Jetul este mai precis și, în plus, consumă mai puțină apă. Cu un debit de doar 12l/min, para de duș utilizează o cantitate aproape de două ori mai redusă decât o pară obișnuită.

 

Putem folosi para de duș în special atunci când nu avem prea mult timp la dispoziție și dorim o curățare perfectă a urmelor de spumă. În acest fel obținem un duș perfect într-un mod eficient, economisind apă, timp și bani.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL PC13309.C
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
DIAMETRU INTERIOR [MM] 75 MM
DIAMETRU EXTERIOR [MM] 91 MM
ADANCIME [MM] 98 MM
CULOARE CROMAT
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri