PARA DE DUS TEMPESTA NEW COSMOPOLITAN, 5.7L/MIN, 2 FUNCTII, CROM

Adauga un review

  • Cod produs: 44G37571
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GROHE

130.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Telefon de dus.
Caracteristici:
- 2 functii : ploaie si jet
- limitator de debit
- GROHE EcoJoy - pentru consum redus de apa, fara a reduce
performantele produsului.
- GROHE DreamSpray - distributie perfect uniforma a apei in interiorul parei de dus, pentru o pulverizare perfecta.
- GROHE CoolTouch - nu exista riscul de a va opari prin
atingerea suprafetelor cromate atunci cand apa fierbinte
trece prin telefonul de dus.
- GROHE StarLight - finisaj cromat rezistent la murdarire
si la matuire, pentru un aspect imaculat de lunga durata.
- Sistem anticalcar

Cum arată perfecțiunea? Grohe știe cu siguranță. Designul atractiv și practic al parei de duș din gama Tempesta New Cosmopolitan conferă experienței dușului o nouă valență. Para de duș este concepută pentru confortul total în timpul dușului, întreținerea ușoară și eficiența energetică.

Toate acestea sunt posibile datorită inovațiilor brevetate de Grohe. Para de duș Tempesta New Cosmopolitan asigură în primul rând o eficienență foarte ridicată în ceea ce privește consumul de apă. Para are încorporată tehnologia Grohe EcoJoy pentru reducerea debitului apei. În acest fel ne putem bucura în voie de un duș revigorant fără să trebuiască să monitorizăm consumul apei.

Economia de apă înseamnă și economie de bani. Grohe ne ajută să beneficiem de confortul dorit în timpul dușului, fără ca ascest lucru să ne coste prea mult. Cu un debit redus de până la 5,7L/Min, putem salva mai mult de 50% din cantitatea uzuală de apă. Astfel și cheltuielile pentru factura la apă vor fi cu mai bine de 50% mai mici. D

esignul minimalist al parei de duș pune în valoare orice baie modernă și practică, unde primează confortul desăvârșit. Para de duș New Tempesta Cosmopolitan este ideală pentru cabina de duș, având dimensiuni care o fac să fie mult mai ușor de încadrat.

Finisajul cromat dat de tehnologia Grohe StarLight asigură strălucirea constantă a suprafeței. Suprafața nu se murdărește și nu se mătuiește la contactul prelungit cu apa și factorii corozivi, menținându-și atât aspectul plăcut, cât și proprietățile igienice. Para este acoperătă cu duze cauciucate pentru curățare rapidă și este dotată cu două funcții, ploaie și jet. Pentru ca dușul să fie perfect avem nevoie de instrumentele perfecte, iar para de duș Tempesta New Cosmopolitan este special concepută pentru un duș perfect din cap până în picioare.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

PRESIUNE MAXIMA [BAR] 6 BAR
DEBIT MAXIM 5.7 L/MIN
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
CULOARE CROM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri