PARA DE DUS TEMPESTA NEW, 5.7L/MIN, 2 FUNCTII, CROM

Adauga un review

  • Cod produs: 44G27597
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GROHE

110.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Telefon de dus.
Caracteristici:
- 2 functii: ploaie si jet
- limitator de debit
- GROHE EcoJoy - pentru consum redus de apa, fara a reduce
performantele produsului.
- GROHE DreamSpray - distributie perfect uniforma a
apei in interiorul parei de dus, pentru o pulverizare perfecta.
- GROHE CoolTouch - nu exista riscul de a va opari prin
atingerea suprafetelor cromate atunci cand apa fierbinte
trece prin telefonul de dus.
- GROHE StarLight - finisaj cromat rezistent la murdarire
si la matuire, pentru un aspect imaculat de lunga durata.
- Sistem anticalcar.
- ShockProof - in jurul parei de dus este incadrat un inel de
silicon anti-soc care previne deteriorarea parei de dus,
daca aceasta se loveste de cada

Para de duș Tempesta New de la Grohe este rezistentă și fiabilă, fiind ideală pentru familiile numeroase. Aceasta nu se deteriorează cu ușurință ca urmare a loviturilor sau căzăturilor și poate fi folosită vreme îndelungată datorită sistemului ShockProof. Acest sistem este alcătuit dintr-un inel cauciucat care protejează eficient para și împiedică spargerea sau crăparea acesteia.

Para de duș este realizată conform celor mai inovatoare tehnologii, pentru un uz lejer, dar și ecologic. Tehnologia EcoJoy asigură reducerea fluxului de apă, oferind simultan senzația unui jet puternic. Consumul de apă este redus semnificativ, cu mai mult de 50%, ceea ce face din para de duș un produs foarte rentabil. În special în familiile numeroase se consumă foarte multă apă pentru activitățile cotidiene. Grohe a conceput gama Tempesta New pentru a oferi confort total la cea mai bună calitate, însă cu costuri foarte reduse. Tehnologia Grohe DreamSpray asigură distribuția uniformă a apei pe suprafața parei de duș, făcând dușul mult mai confortabil și eficient. Para are două funcții, ploaie și jet. Funcția jet are rolul de a îndepărta micile depuneri de calcar de pe suprafața parei de duș. Curățarea acesteia se realizează foarte simplu și ușor, datorită duzelor cauciucate. Suprafața cromată conferă un aspect elegant parei, fiind simultan și foarte rezistentă la contactul cu apa și cu alți factori corozivi.

Tehnologia Grohe StarLight face ca strălucirea suprafeței să nu piară și să rămână astfel pe toată perioada utilizării. Finisajul cromat este rezistent la murdărie și nu se mătuiește. Para de duș este dotată și cu sistem antiopărire CoolTouch, care împiedică încălzirea suprafeței care vine în contact cu pielea. Astfel, nu vom avea vreun disconfort atunci când folosim dușul, căci Grohe s-a gândit dinainte la tot ce înseamnă un duș confortabil, plăcut, eficient și economic.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

PRESIUNE MAXIMA [BAR] 6 BAR
DEBIT MAXIM 5.7 L/MIN
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
CULOARE CROM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri