PARA DE DUS LINEA, 9.5L/MIN, 5 FUNCTII, CROM

Adauga un review

36.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Telefon cromat . 5 functii

Para de duș LINEA se distinge prin forma ergonomică și designul în formă de floare a capătului. Însă, un alt lucru care o diferențiază este faptul că asigură un debit redus al apei și este dotată cu cinci funcții speciale.

Consum redus de apă și energie

Marele avantaj al utilizării telefonului de duș LINEA este faptul că ne ajută să reducem semnificativ consumul de apă și energie. În acest mod putem să ne bucurăm de un duș excelent, fără să ne preocupe cantitatea de apă utilizată. În timpul dușului se poate pierde inutil o cantitate ridicată de apă. Cu ajutorul parei de duș LINEA vom evita irosirea apei și a energiei cu până la 50% față de o pară obișnuită.

Design atrăgător

Pentru băi chic și elegante, para de duș LINEA este o alegere foarte inspirată care va atrage admirația și aprecierea oricui. Are un mâner ergonomic care ne permite să o ținem fără să ne alunece din mână și o face foarte simplu de mânuit. Modelul de floare este foarte tineresc și vesel, conferind căzii mai multă personalitate și frumusețe.

Strălucire de durată

Suprafața cromată îi conferă strălucire de durată care se menține cu ușurință. Aceasta îi accentuează stilul deosebit, făcând-o să pară ca nouă și plină de prospețime de fiecare dată când o utilizăm.

Rezistență remarcabilă

Para de duș LINEA este foarte rezistentă la contactul prelungit cu apa, la temperaturi ridicate și la substanțe corozive. Cromarea asigură protecție contra oxidării și coroziunii, făcând-o foarte durabilă. Para de duș LINEA înlocuiește cu succes parele de duș de slabă calitate, menținându-și calitățile pe toată perioada întrebuințării, fiind o alegere economică pe termen lung.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri