PARA DE DUS KARINA, 9L/MIN, D.7.3cm, 3 FUNCTII, CROM

Adauga un review

  • Cod produs: 50119610
  • Parteneri Romstal: +
  • Producator: BOSSINI

120.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Telefon de dus KARINA, cu trei functii: ploaie, masaj, ploaie + masaj. Telefonul este echipat cu sistem de curatare rapida Easy
Clean, alcatuit din duze de cauciuc si cu un sistem de economisire apa Eco Friendly de pana la 50%.
Debitul maxim este dat pentru presiunea maxima de 3 bar

Gama KARINA de la BOSSINI SPA este concepută pentru a oferi elementele necesare pentru echiparea completă a dușului. Fie că este vorba de o cabină de duș sau de cadă, un set de duș este indispensabil, iar telefonul de duș din gama KARINA este piesa perfectă pentru a completa orice set de duș.

Telefonul este dotat cu trei funcții care asigură un duș perfect, fie atunci când nu dispunem de timp suficient, fie când dorim să ne relaxăm mai mult. Funcția ploaie este menită să asigure curățarea oricăror urme de săpun sau gel de duș, fiind ideală pentru utilizarea în momentele când ne grăbim. Funcția masaj este destinată relaxării și destinderii ori de câte ori avem timpul necesar. Cea de-a treia funcție este combinația dintre primele două pentru amplificarea efectelor ambelor funcții.

Telefonul este dotat cu sistem de economisire a apei, care permite salvarea a până la 50% din cantitatea utilizată. Realizat conform principiilor ecologice, telefonul de duș reprezintă un produs ce contribuie la diminuarea poluării și la protejarea mediului înconjurător. Cantitatea de apă redusă înseamnă costuri reduse și ele pe măsură.

În mod obișnuit consumăm mai multă apă decât este necesar, în special atunci când facem duș. Pentru a preveni risipa de resurse în mod eficient este recomandat să investim în produse inovatoare, care sunt prevăzute cu sisteme de reducere a consumului. Telefonul de duș din gama KARINA este un produs conceput pentru a oferi ca mai bună calitate în materie de eficiență.

Funcționalitatea și durabilitatea acestuia sunt asigurate și datorită sistemului de curățare rapidă cu care este prevăzut. Duzele cauciucate pot fi simplu de curățat, prevenindu-se astfel depunerile de calcar care duc la deteriorarea telefonului și la randamentul tot mai scăzut. Rezistența acestuia este mult mai mare decât în cazul altor produse de calitate mai slabă, care trebuiesc shimbate des din cauză că se defectează cu ușurință. Calitatea dușului și confortul depind de buna funcționare a telefonului de duș, iar BOSSINI SPA reprezintă alegerea ideală pentru o baie completă și funcțională.

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU [MM] 73 MM
DEBIT MAXIM 9 L/MIN
RACORD [TOLI] 1/2" TOLI
INALTIME [MM] 54 MM
LUNGIME [MM] 206 MM
FINISAJ CROMAT
CLASA DE EFICIENTA A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri