PARA DE DUS DRIP, 8/16 L/MIN, D.10CM, 5 FUNCTII, CROM

Adauga un review

39.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Telefon de dus DRIP cu diametrul capului de dus de 100 mm.
Telefonul are 5 functiI: ploaie, masaj, ceata, ploaie cu economie de apa 50%, stop

Duşul este cea mai practică modalitate de asigurare a igienei personale. Rapid, economic și confortabil, dușul face parte din rutina zilnică a oricui. Pentru a ne bucura de beneficiile dușului fără să avem regretul că se consumă prea multă apă, atunci avem nevoie de para de duș DRIP cu debit reglabil.

Opțiuni multiple

Para de duș DRIP ne oferă posibilitatea de a selecta una dintre cele 5 funcții din dotare. Astfel, putem opta pentru economisirea a 50% din cantitatea de apă utilizată. Prin aceasta putem obține exact rezultatul pe care îl dorim la fiecare duș și putem economisi considerabil în privința cantității de apă utilizată.

Economic și ecologic

Reducerea cantității de apă pe care o folosim la fiecare duș se va reflecta negreșit în facturile la apă. Un simplu detaliu ca utilizarea parei de duș DRIP poate face o mare diferență la consumul de apă. În acest fel nu doar că vom plăti mai puțin la factura pentru apă, dar vom putea contribui și la reducerea poluării. Utilizarea unui debit mai mic de apă înseamnă și utilizarea unui consum de energie mai mic.

Confort garantat

Para de duș DRIP ne asigură un duș excelent de fiecare dată. Putem alege modul de funcționare dorit pentru a ne oferi confortul și răsfățul dorit. Una dintre funcțiile din dotare este cea de masaj, care presupune utilizarea unui jet puteric care ajută la relaxarea și detensionarea musculară.

Rezistență și durabilitate

Pentru un duș excepțional este foarte important ca para de duș să fie foarte rezistentă. Para DRIP este prevăzută cu protecție contra depunerilor de calcar ceea ce asigură funcționalitatea de durată a acesteia și o calitate excelentă a dușului.

Mai multe

Specificatii tehnice

CULOARE CROM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri